Ny partner: Birch Ejendommes sponsorat smitter af på lejerne


15. januar 2019

AC Horsens kan byde velkommen til Birch Ejendomme, der har valgt at indgå et partnersponsorat med ”de gule”.

Birch Ejendomme er en midtjysk familieejet virksomhed, der bygger og administrerer udlejningsejendomme i flere midtjyske byer.

Laila Vilstrup fra Birch Ejendomme fortæller her om baggrunden for sponsoratet:

- Vi er ikke så kendte i Horsens, men vi får flere projekter i byen og området. Vi vil gerne støtte op om kultur- og sportslivet i de byer, hvor vi er repræsenteret. Vi vil blandt andet bruge sponsoratet til at give oplevelser til vores lejere, i form af bl.a fodboldbilletter  i indflyttergave og invitere alle vores lejere med til fodbold, når vi er kampsponsor, fortæller Laila Vilstrup.

Vi betegner Horsens som et spændende område, hvor der er stor efterspørgsel på lejeboliger. Birch Ejendomme bygger 71 boliger i Egebjerg, hvor udlejningen er godt i gang. Et kommende projekt er Rantzausbakke i Bygholm Bakker med knap 400 lejeboliger.

- Vi har en forventning om, at sponsoratet vil være med til at synliggøre Birch Ejendomme på en positiv måde, da vi er en forholdsvis ny spiller på markedet i Horsens. Eksponeringen betyder noget, men vi gør det først og fremmest for at gøre noget godt for vores lejere.

Klik her for at læse mere om Birch Ejendomme.