Ny samarbejdsklub: Rask Mølle & Omegns Idrætsforening


1. juni 2012

AC Horsens har endnu engang udbygget AC Horsens Fodboldsamarbejde og kan nu byde velkommen til Rask Mølle & Omegns Idrætsforening (ROI), der har takket ja til at være med i fællesskabet.

AC Horsens’ nyeste samarbejdsklub er en klub med plads til alle.

- Vi er en fodboldklub, der er en del af en større idrætsforening, og vi har ungdomshold i næsten alle rækker. Vi er en breddeklub med cirka 130 ungdomsmedlemmer og 50 seniorspillere, og vi lægger stor vægt på, at her skal være plads til alle. Vi tager hånd om hinanden og et par af nøgleordene er glæde og omsorg, fortæller Mette Knudsen fra ROI.

Rask Mølle har haft et samarbejde med Aale gennem en årrække, men det samarbejde eksisterer ikke længere.

- Vi har haft et fint samarbejde med Aale, men nu er tiden inde til at være to klubber igen, og vi vil arbejde på at være en klub for både senior- og ungdomsspillere. Heldigvis er der tale om en ”lykkelig skilsmisse”, og vi har stadig har et fint forhold til Aale, fortæller Elise Borregaard fra ROI.

Fint samarbejde på tværs af idrætsgrene

Fodboldklubben er en del af ROI, der også kan byde på tennis, badminton, gymnastik og petanque.

- Samarbejdet på tværs af idrætsgrenene er rigtig godt, og vi forsøger for eksempel at tage højde for, at der ikke er sammenfald mellem træningstiderne for fodboldspillere og gymnaster. Vi arrangerer også blandt andet Skt Hans-fest, Rask Mølle Festen og loppemarked sammen, så vi har det rigtig godt på tværs af afdelingerne og arbejder godt sammen, fortæller Elise Borregaard.

Hjælp til trænere og spillere

ROI har valgt at træde ind i AC Horsens Fodboldsamarbejde af flere årsager.

- Vi vil gerne tilbyde vores spillere og trænere endnu mere. Vi vil ikke være en soveklub, der ikke er med på noget, og det er på tide med noget inspiration, så vi kan skabe endnu mere liv i klubben. Vores trænere har efterlyst en tråd i træningen, og det kan vi tilbyde dem via AC Horsens’ gule tråd, fortæller Mette Knudsen og fortsætter:

- Vi har en forventning om, at vores trænere i højere grad kan sparre med hinanden og med trænere fra de øvrige samarbejdsklubber, og vi har også en forventning om, at børnene får nye oplevelser gennem AC Horsens. Forhåbentlig vil samarbejdet være med til at binde seniorsiden og ungdomssiden endnu bedre sammen i vores klub, slutter Mette Knudsen.