Ny SLO og fankoordinator: Velkommen til Martin Klinkby Jacobsen


10. juli 2019

AC Horsens har ansat Martin Klinkby Jacobsen som SLO og fankoordinator, og han er allerede kommet godt i gang med arbejdsopgaverne.

Martin Klinkby Jacobsen kommer oprindeligt fra Lemvig, men flyttede til Norge efter gymnasietiden, og han har læst sport management i Aalborg, hvor han krydrede uddannelsen med praktikophold i engelske Watford og Silkeborg IF.

Han fortsatte i Silkeborg IF frem til og med indvielsen af JYSK Park, hvor han arbejdede med event og marketing.

Fremadrettet skal han arbejde på at gøre det endnu mere attraktivt at komme til fodbold på CASA Arena Horsens.

- Det var lige sådan et job, jeg gerne ville have, og det er også det, min uddannelse retter sig mod. Jeg er forelsket i fodbold, og jeg gjorde en stor indsats for at få det her job, fortæller Martin Klinkby Jacobsen.

Han har mange idéer til, hvordan AC Horsens kan forbedre forholdene for tilskuere og fans, og familieafsnittet vil blandt andet få en opgradering.

- Vi skal have etableret et attraktivt familieafsnit, der er meget mere end en hoppeborg, og det er vi i gang med at lægge grundstenene til. Derudover vil vi meget gerne udnytte det store potentiale i vores samarbejdsklubber, og jeg har kontaktet dem for at få input. Det har udmøntet sig i, at jeg har besøgt et par af samarbejdsklubberne, og de var positive og glade for at blive hørt. Vi talte blandt andet om, hvordan det er at være på stadion, fanplacering og andre ting, og det var dejligt at mærke den gnist, de har, siger Martin Klinkby Jacobsen.

Du er meget velkommen til at kontakte Martin på mkj@achorsens.dk, hvis du har input til fanoplevelsen.