Ny sponsor: ATRIO Arkitekter


22. september 2011

AC Horsens byder velkommen til ATRIO Arkitekter, der er ny sponsor i ACH-netværket.

Her kan du læse om AC Horsens’ nyeste sponsor:

EJERFORHOLD

ATRIO Arkitekter er et anpartsselskab ejet af selskaberne Nielsen Holding og West Møller Holding.

Selskabets anpartshavere er hhv. Palle Nielsen og Finn West Møller, som begge er partnere i ATRIO Arkitekter.

Palle Nielsen og Finn West Møller har begge mere end 23 års erfaring i branchen. Palle Nielsen har i sin karriere arbejdet både som arkitekt og bygningskonstruktør på mange forskellige lokationer og opgaver før han i 1997 startede sin egen tegnestue. Finn West Møller har fortrinsvis været ansat i større arkitektfirmaer i Horsens og omegn, og har ligeledes arbejdet med alle former for arkitektrådgivning igennem årene.

FIRMAPROFIL

ATRIO Arkitekter er et arkitektfirma pt. med 3 ansatte. Siden firmaets opstart er der lagt fokus på erfaring og kreativitet i alle former for byggeopgaver. Vi er et firma hvor vi, via en visionær og konstruktiv dialog med vores bygherre, tilstræber at nå frem til en løsningsmodel for byggeopgaven, som ikke alene tilfredsstiller bygherren, men også udvider mulighederne for opnåelse af det optimale byggeri indenfor de givne rammer.

Firmaet har siden opstarten i 2006 arbejdet med meget forskelligartede arkitektopgaver i enten byg-herre, total- og/eller underrådgivning. Opgaverne omfatter bl.a. erhvervsbyggeri, hotelbyggeri, institutions-byggeri, etageboligbyggeri, enfamiliehuse ombygning og renovering. Desuden er specialistopgaver som drifts- og tilstandsrapporter, helhedsplaner, brandanalyser osv. ligeledes en stor del af vores arbejdsdag.

ATRIO Arkitekters arkitektoniske præferencer tager udgangspunkt i de nordiske traditioner med ønsket om at skabe enkel, skarp og unik arkitektur.

MÅLSÆTNING

ATRIO Arkitekters vision er at skabe unik arkitektur på baggrund af en integreret tværfaglig arbejdsmetode, der i synergi med eksperter, bygherrer, brugere og øvrige interessenter bidrager til projekternes merværdi og forankring.

GRUNDLAG

ATRIO Arkitekter arbejder fortrinsvis med projektering udarbejdet i AutoCad ADT. Desuden anvendes alle Microsoft Office værktøjer samt programmer til energioptimering og 3D-visulalisering.

BÆREDYGTIGT BYGGERI

Teamet vil arbejde ud fra en helhedsorienteret definition af begrebet bæredygtighed. Heri indgår arkitektonisk og teknisk kvalitet samt funktionalitet og fleksibilitet som afgørende parametre, på lige fod med miljømæssig, social og totaløkonomisk bæredygtighed.

Firmaet repræsenteres af Palle Nielsen og Finn West Møller.

Kig ind og besøg ATRIO Arkitekterne.