Ny sponsor: Horsens Golfklub


24. maj 2011

AC Horsens byder velkommen til Horsens Golfklub, der er ny sponsor i ACH-netværket.

Her kan du læse lidt om AC Horsens’ nyeste sponsor:

Med stolthed og glæde byder vi dig velkommen til vores klub og vores golfbane - et golfanlæg, som byder på alt, hvad hjertet kan begære:
· 18-hullers mesterskabsbane af den mest udfordrende slags med mange flotte søer og vandløb.
· Horsens Golfklub har Danmarks eneste ratede par-3 bane, en 9-hullers bane med ægte golfoplevelser i vente. Banen må uden tvivl betegnes som Danmarks bedste par-3 bane, de 9 huller er placeret i meget kuperet landskab og med almindelige store greens som er åben hele året.
· Klubhus med alle ønskelige og tænkelige faciliteter.
· Parkeringsplads med ordnede forhold
· Starterhus.
· Drivingrange i2 etager.
· Greenkeepergård, der opfylder samtlige miljø- og arbejdsmiljøkrav.
· Toiletbygning mellem hullerne 1-2-13-14 og ved 9. tee-sted

Velkommen til din helt egen Challenge-golfoplevelse!

Frejdigt påstår vi, at vore golfbaner er de baner, der giver dig den grønneste natur- og golfoplevelse, du kan ønske dig. Hos os kombineres alle slags golfbaner: park, links, sea-side, skov, åben, lin i læ. Kuperet uden at være bjergfyldt, flad uden at være triviel. Velplejet uden at være "manicured".

Golfklubben byder Greenfee-spillere hjertelig velkommen - og et besøg i Horsens Golfklub er en kvalitetsoplevelse både på banen og i klubhuset. Samt en stor udfordring til de rigtig dygtige spillere, som tør tage udfordringen op fra back- eller Tiger tee.
Proshop, Café og Pub i et flot klubhus med smukke omgivelser er et besøg værd, også for dem som ikke ønsker at spille golf. Automat til Øl, vand og kaffe.

Vi ønsker dig alle tiders golfrunde og mindeværdige besøg i Horsens Golklub. Håber du laver en superscore. Vi byder dig på forhånd velkommen til "revanchematch" mod banen.

Du kan læse mere om virksomheden på www.horsensgolfklub.dk

Firmaet repræsenteres af Karsten Sørensen.