Ny sponsor i AC Horsens: Velkommen til Heatnow.dk


16. juni 2017

AC Horsens har netop indgået en aftale med Heatnow.dk, der bliver en del af det gule sponsornetværk i den kommende sæson.

Heatnow.dk har specialiseret sig i salg og montering af varmepumper, og Jonas Rahbek fortæller her om, hvorfor det er interessant for virksomheden at blive sponsor i AC Horsens.

- Vi dækker hele landet med montering af varmepumper, men vi vil meget gerne have flere lokale kunder, og det håber vi, at vi får ud af sponsoratet. Eksponering betyder noget for os, for vi vil selvfølgelig gerne have vores navn ud så meget som muligt, og derudover vil vi også gerne støtte AC Horsens, fortæller Jonas Rahbek.

Han har også valgt, at Heatnow.dk skal have en fast plads i Handelsnetværket.

- Jeg var med til et af møderne i Handelsnetværket i begyndelsen af juni, og det var en fin oplevelse, så jeg forventer at få en masse nye kontakter. På sigt skulle jeg også gerne få noget konkret ud af det, lyder det fra Jonas Rahbek.

Han står i spidsen for en virksomhed, der har kunder over hele landet, og de tøver ikke med at anbefale Heatnow.dk.

- Vi har Danmarks største udvalg af luft/luft varmepumper, og vi dækker hele landet med montering og service. Vi får vel op mod en fjerdedel af vores kunder ved, at vi bliver anbefalet af en nabo eller andre, vi har hjulpet med en varmepumpe, siger Jonas Rahbek.

Klik her for at læse mere om Heatnow.dk.