Ny sponsor: Leif Mikkelsen & Partnere A/S


24. januar 2012

AC Horsens byder velkommen til Leif Mikkelsen & Partnere A/S, der er ny sponsor i ACH-netværket.

Her kan du læse om AC Horsens’ nyeste sponsor:

Tæt på din revisor i Horsens

Hos revisionsfirmaet Leif Mikkelsen & Partnere A/S i Horsens er vi seks indehavere, og det betyder, at alle vores kunder har tæt kontakt til en af os.

Leif Mikkelsen & Partnere A/S er en fusion af Leif Mikkelsen & Partnere A/S og Revisionsfirmaet Frank Lynge Jensen ApS. De to virksomheder fusionerede pr. 1. januar 2010.

Leif Mikkelsen & Partnere A/S har mange års erfaring i lokalområdet omkring Horsens. Firmaet blev grundlagt af Leif Mikkelsen i 1966, mens Revisionsfirmaet Frank Lynge Jensen blev stiftet i begyndelsen af 2008 med målsætningen om at være byens hyggeligste og mest nærværende revisionsfirma.

I 2010 flyttede vi ind i nye og større lokaler på Høegh Guldbergs Gade i Horsens. Der er i alt 15 ansatte hos Leif Mikkelsen & Partnere A/S.

 

Din revisor har stort branchekendskab

Vores kunder er meget forskellige. Men vi er særligt gode til at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med regnskab, revision og rådgivning.

Leif Mikkelsen & Partnere A/S er funderet i lokalområdet omkring Horsens og har mange produktions- og håndværksvirksomheder, byggefirmaer, andelsboligforeninger og udlejningsejendomme i kundekartoteket.

Vi har erfaring med at hjælpe iværksættere godt i gang og har kendskab til mange forskellige branchers særlige vilkår og udfordringer.

 

Din revisor hjælper dig med din økonomi

Som din revisor kan vi selvfølgelig hjælpe dig med alt, hvad der handler om din og virksomhedens økonomi.

Men vidste du, at du også kan bruge os som rådgiver i spørgsmål, der udover økonomi også handler om din virksomheds drift, strategi og fremtid?

Brug os for eksempel:

• Når du planlægger generationsskifte

• Når der skal udarbejdes budget

• Når virksomheden er kriseramt

• Hvis virksomheden skal rekonstrueres

• Hvis virksomheden skal omdannes

• Hvis du skal have nyt personale i bogholderiet

 

Lad din revisor vise dig nye muligheder og chancer

Etablerede firmaer har fundet deres egne ben, men ind i mellem kan det være en god ide at få set på virksomheden med friske øjne og få tilført impulser ude fra. Især hvis virksomheden oplever dødvande, stagnation og manglede gnist og gejst.

Vi står klar med konstruktiv rådgivning og med vores kendskab til en række forskellige brancher, kan vi måske se muligheder og chancer, du selv er blind for.

 

Din revisor er en del af et stærkt netværk

Leif Mikkelsen & Partnere A/S er medlem af Danrevi-Gruppen, som er et landsdækkende netværk af revisions-firmaer. Vi samarbejder om

• uddannelse

• kvalitetsstyring

Vi uddanner os løbende, så vi altid er ajour med den nyeste viden, lovgivning og praksis. Det kan for eksempel være inden for skatte- og afgiftsbestemmelser og toldbestemmelser.

Samarbejdet betyder også, at hvis der opstår et helt specielt problem, som vi ikke arbejder med til daglig, kan vi trække på andres erfaring eller indkalde eksperter, uden at det koster dig ekstra.

Firmaet repræsenteres af Frank Lynge Jensen og du kan besøge virksomhedens hjemmeside her.