Ny sponsor: Midt Solution A/S


15. juli 2011

AC Horsens byder velkommen til Midt Solution A/S, der er ny sponsor i ACH-netværket.

Midt Solution A/S indtræder som VIP sponsor og indtræder også i en af AC’s Handelsnetværksgrupper. Midt Solution A/S repræsenteres af Søren Johansen og Kenneth Brandstrup.

Her kan du læse om AC Horsens’ nyeste sponsor:

Vores speciale er salg af Konica Minolta’s multifunktions printere samt tilhørende solution løsninger, til bl.a. optimering af virksomheder-nes dokument workflow. Endvidere har vi ekspertise indenfor storformat printere og AV udstyr - med særlig fokus på videokonference fra den førende producent LifeSize.

Vi ser det som en fornem opgave at rådgive kunderne, og sammen finde den optimale sammensætning af kvalitetsløsninger indenfor kopi, print, scan og AV udstyr. Med de førende producenter som Konica Minolta, Life Size, HP og Epson, vil vi give vores kunder den optimale udnyttelse af investeringen.

Midt Solution A/S henvender sig til alle små og store virksomheder, som f.eks, håndværkere, reklamebureauer, revisorer, advokatkontorer og industrivirksom-heder og vi glæder os til at samarbejde med AC Horsens store erhvervskreds.

Tag et kig på vores hjemmeside www.midtsolution.dk og tøv ikke med at kontakte os på telefon: 7022 1903 for en uforpligtende snak om jeres virksomhed.