Ny sponsor: Ønskebørn


6. juli 2011

AC Horsens byder velkommen til Ønskebørn, der er ny sponsor i ACH-netværket.

Her kan du læse lidt om AC Horsens’ nyeste sponsor:

Hos ØnskeBørn Horsens har vi en butik på 1600 kvm. med et kæmpe udvalg af udstyr, børnemøbler, tøj, vente- og ammetøjsamt legetøj til børn. Vi giver professionel vejledning i alt sikkerhed - både til bilen og hjemmet - eller når familien er på tur på fire hjul, hvad enten det er med barnevogn eller klapvogn. Dertil fører vi også et bredt udvalg af babyalarmer, som giver stor tryghed både ude og i hjemmet.

Hos ØnskeBørn Horsens har vi et stort udvalg af tøj og sko til børn fra 0 - 12 år. Blandt de kendte mærker findes bl.a. Molo, Aya Naya, Hummel, Name it, Minymo, Katvig, Brio, Sebra interiør, Bobles, Maki, Motorikgyngen, Haba, Angulus, Enfant, Celavi, Bundgaard, Bisgaard, Gaia og Ko, Stokke, Small Stuff, Hoppekids, Babydan, Konfidence, m.fl.

Vores store ØnskeBørn-katalog kan hentes i vores butik, hvor der samtidig findes et væld af spændene tilbud og de sidste nye trends til barnet. Se også alle vores økonomiske gode startpakker, og få den bedste økonomiske start på udstyr.

Vi har desuden en stor afdeling med alt til indretning af børneværelset, i form af både møbler og lækre accessories. Det er vigtigt at barnets sanser stimuleres, hvilket der er rig lejlighed for med vores udvalg af uroer, sengelinned, legetøj med stor stimuli og motoriske udfordringer.

Kig ind og lad os hjælpe jer til den bedste start med jeres barn.

Du kan læse mere om virksomheden på www.onskeborn.dk

Firmaet repræsenteres af Tage Andersen.