Nybolig Erhverv Horsens skifter navn til Nordicals erhvervsmæglere og forhøjer sponsorat i AC Horsens


29. januar 2019

AC Horsens’ loyale sponsor og samarbejdspartner, Nybolig Erhverv Horsens, skifter navn til Nordicals erhvervsmæglere, der bliver det nye navn på en af Danmarks markedsledende erhvervsmæglerkæder, Nybolig Erhverv.

Bo Pinholt, der også er formand for AC Horsens’ bestyrelse, og Per Ahlgreen fortsætter som partnere og indehavere i afdelingen i Horsens, og Bo Pinholt har netop sat sin underskrift på en toårig forlængelse af sponsoratet i AC Horsens.

Forlængelsen indeholder en forhøjelse af sponsoratet, og dermed bakker Nordicals endnu engang flot op om AC Horsens.

- AC Horsens er inde i en fantastisk udvikling, og klubben har brug for, at hele byen, både private og virksomheder, bakker op i bestræbelserne på at fastholde superligafodbolden i Horsens. Vi har fået skabt et fantastisk fundament med succes på og udenfor banen, og vi nyder selv at være en del af netværket og deltage i de forskellige arrangementer, fortæller Bo Pinholt.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at Nordicals i Horsens også fremadrettet vil støtte op om ”de gule”.

- Nordicals har bakket flot op om AC Horsens gennem en længere årrække, og vi er glade for, at samarbejdet nu er blevet forlænget med yderligere to år – endda med en forhøjelse af sponsoratet, lyder det fra Kristian Nielsen.

Et af Nordicals’ mål er at blive den stærkeste erhvervsmægler på de digitale platforme, og som et led i den strategi har rådgivningshuset allerede etableret flere analyse- og marketingcentre, og det smitter af på arbejdet i Horsens.

- Lokalt betyder det, at vi så får endnu mere tid til at være ude at sælge og arbejde med udlejning af ejendomme, for vi har tidligere arbejdet med marketing og analysedelen lokalt. Nu kan vi koncentrere os om det, vi er gode til, forklarer Bo Pinholt.

Han kan tydeligt mærke, at Horsens er blevet et endnu mere attraktivt område for mindre og større investorer.

- For et års tid siden købte den norsk-svenske ejendomsinvestor Heimstaden eksempelvis 94 attraktive projektboliger på Horsens Havn. Horsens er helt sikkert en af vækstbyerne med høj befolkningstilvækst, hvilket trækker stor interesse fra investorerne – også de udenlandske. Vores styrke er, at vi kender tendenserne på det østjyske erhvervsejendomsmarked – og fremover kan vi sætte vores rådgivning ind i et endnu større landsdækkende og internationalt perspektiv, siger Bo Pinholt.