Nybolig Horsens bakker igen op om AC Horsens


9. januar 2019

AC Horsens inviterer traditionen tro de gule sponsorer til det årlige indendørsstævne fredag den 18. januar 2019 i Forum Horsens, og der venter som sædvanligt en festlig dag og aften.

Dagen skydes i gang med omklædning klokken 12.00, og de første kampe bliver spillet fra klokken 12.30, og efter sidste kamp er der omklædning og fest i Forum Horsens’ lounge.

Nybolig Horsens har endnu engang valgt at støtte flot op om AC Horsens ved at købe navnesponsoratet til indendørsstævnet.

- Stævnet har kørt i en længere årrække efterhånden, og opbakningen er til stede igen i år med 30 tilmeldte hold og dermed udsolgt. Da den tidligere sponsor ikke ønskede at fortsætte, valgte vi at gå ind med endnu et sponsorat, fortæller indehaver og ejendomsmægler Flemming Thykjær fra Nybolig Horsens.

Opbakningen fra Nybolig Horsens er markant set i lyset af, at sponsoraterne i forvejen tæller et hjertesponsorat, et tribunesponsorat og et partnersponsorat, som netop er blevet forlænget.

- AC Horsens er byens sportslige flagskib, og klubbens betydning for Horsens som tilflytterby er uvurderlig. AC Horsens er inde i en rigtig god udvikling, og vi vil fortsætte med at bakke op til gavn for hele Horsens, udtaler Flemming Thykjær.

Klik her for at læse mere om Nybolig Horsens.