Nye udfordringer til Frederik Mortensen


27. juni 2019

For et år siden hentede AC Horsens Frederik Mortensen til klubben, og ”de gule” udstyrede den arbejdsomme midtbanespiller med en toårig kontrakt.

Siden er det blot blevet til to kampe i den gule trøje, og den manglende spilletid har nu fået de to parter til at ophæve Mortensens kontrakt med øjeblikkelig virkning.

- Frederik Mortensen skal have spilletid for at udvikle sig yderligere, og det er der ikke udsigt til i AC Horsens, så vi sender ham videre til en anden klub, der får glæde af hans kvaliteter. Frederik er en god fyr og en dygtig spiller, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke med næste step i karrieren, fortæller manager Bo Henriksen.

Frederik Mortensen er på den ene side ked af at forlade AC Horsens, men han føler, det er et nødvendigt skridt på nuværende tidspunkt.

- Det er med blandede følelser, at jeg forlader AC Horsens, for jeg har været glad for at være i klubben rent socialt, men den væsentligste og største faktor er, at jeg skal spille, og derfor skal jeg finde en ny klub, hvor der er større chance for at få spilletid, fortæller Frederik Mortensen.