Nye udfordringer til Mathias Kristensen


16. december 2018

For et år siden hentede AC Horsens målfarlige Mathias Kristensen i danmarksserieklubben Tarup-Paarup, hvor han havde bidraget med 58 mål på godt to sæsoner, og den 201 centimeter høje angriber har siden spillet ni kampe og scoret to mål for AC Horsens.

Det bliver dog ikke til flere kampe i den gule trøje for Mathias Kristensen, for kontrakten udløber, og den bliver ikke forlænget.

- Mathias Kristensen er en rigtig dygtig og målfarlig angriber, der har sat sit aftryk i AC Horsens og også har startet inde for os, men han har været lidt uheldig med skader, og det er i virkeligheden ikke så unaturligt, når man skal vænne sig til fuldtidsfodbold. Der er ingen tvivl om, at han skal ud at spille kampe på et mere regelmæssigt niveau for at udvikle sig yderligere, og vi ønsker ham alt det bedste, fortæller manager Bo Henriksen.

Mathias Kristensen er glad for tiden i AC Horsens, som han forlader som en bedre fodboldspiller.

- Jeg har haft et rigtig positivt år i en god klub med fantastiske mennesker, men jeg er for langt fra spilletid, og det er jeg nødt til at finde et andet sted, så jeg ikke går i stå. Skader har nok været en af årsagerne til, at jeg ikke har fået mere spilletid, men jeg er klar igen, og jeg har lært meget om det at være fodboldspiller på og udenfor banen. Jeg har rykket mig på alle parametre det seneste år – også på det personlige plan - og nu ser jeg frem til næste udfordring, fortæller Mathias Kristensen.