CASA og AC Horsens forlænger stadionaftale

10.06.2021 13:39

Den gule hjemmebane hedder CASA Arena Horsens frem til 2025.

Den gule hjemmebane i Horsens fik CASAs navn i 2008, og CASA A/S har sponseret stadion og ”de gule” lige siden. AC Horsens og CASA har for nylig forlænget sponsoraftalen, så den indtil videre løber frem til 2025.

Med den forlængede aftale har CASA fortsat eneretten til navnet på AC Horsens’ hjemmebane. Publikum til AC Horsens’ hjemmekampe, koncertgængere mv. vil med andre ord også fremtidigt besøge CASA Arena Horsens.

”Selvom vi i dag udvikler og bygger i hele Danmark, er Horsens stadig CASAs hjemstavn. Og man glemmer jo aldrig, hvor man er vokset op. Derfor giver det også en særlig glæde og stolthed for vores medarbejdere – og jeg selv – at køre forbi den enorme bygning og se CASA navnet på facaden. At AC Horsens samtidig er en helt speciel klub med en stærk fanbase og et godt brand, gør kun lysten til at være en del af det større”, siger CEO i CASA A/S, Torben Modvig.

Aftalen vækker selvsagt også glæde hos Kristian Nielsen, direktør i AC Horsens:

”Det er ingen hemmelighed, at vi har og altid har haft et fantastisk godt samarbejde med de gode folk hos CASA, og det glæder mig, at vi også i de kommende år skal spille vores hjemmekampe på CASA Arena Horsens. Som klub er det vigtigt med sponsorer og samarbejdspartnere, der kan se værdi i et samarbejde med os, og opbakningen er vigtig i øjeblikket, hvor vi er nede og vende i NordicBet Ligaen og har en klar ambition om at rykke op i 3F Superligaen med det samme, siger Kristian Nielsen.

Den nuværende stadionaftale udløber 30. juni 2022, hvorefter den nye indtræder. Den nye stadionaftale løber tre år; frem til og med juni 2025.