Rema 1000 og AC Horsens inviterer til årets skolefodboldturnering

16.09.2021 09:05

Turnering for alle 6. klasser i Horsens og omegn.

Bolden ruller på CASA Arena Horsens torsdag den 14. oktober klokken 09.00, når årets skolefodboldturnering bliver sparket i gang, og der venter en fantastisk dag for fodboldglade drenge og piger.

Skolefodboldturneringen er for alle 6. klasser i Horsens og omegn, og forhåbentlig tager de alle deres klassekammerater med som heppekor.

Det er naturligvis gratis at deltage, og alle skoler er velkomne til at deltage – og gerne med flere hold. Der er plads til cirka 24 hold med max 12 spillere.

Hvis sulten melder sig i løbet af dagen, så er der mulighed for at købe lækker mad hos HfS-Caféen, og man kan forudbestille sandwich inklusiv en juice/vand til en pris på 40 kroner. Sandwich skal bestilles på mail til [email protected] senest den 10. oktober.

Alle spillere, trænere og heppekor vil på dagen modtage en billet til AC Horsens’ hjemmekamp i ugen 41, og alle hold inviteres ind til æresrunde på stadion før kampen.

Tilmelding af hold til skoleturneringen skal ske til Michelle Adsbøl på [email protected], og deadline for tilmelding er søndag den 3. oktober 2021.