Stærk 2. halvleg afgjorde kampen til AC Horsens’ fordel

18.09.2021 13:24

Magnus Riisgaard Jensen, Thor Lange og et selvmål på menuen i Hobro.

AC Horsens kunne lørdag eftermiddag rejse hjem fra Hobro med alle tre point efter en 3-0 sejr over hjemmeholdet, og det var Magnus Riisgaard Jensen, Thor Lange og et selvmål, der rykkede på måltavlen.

1. halvleg var forholdsvis jævnbyrdig mellem de to mandskaber, og der var muligheder til begge hold frem mod slutningen af halvlegen, uden at det for alvor blev farligt.

Kort før pausen viste gæsterne tænder, da Thomas Santos kom frem til en dobbeltchance efter et hurtigt taget frispark. Først blev hans afslutning blokeret i feltet, og i situationen lige bagefter sendte han bolden lige på målmanden.

Lige inden pausefløjtet brændte det så på foran det gule mål, da Kasper Høgh blev sendt i dybden, men Matej Delac kom godt ud af sit mål og tvang ham udad i banen. Høgh sendte bolden til Deedson, der trykkede af, men bolden blev reddet og sendt til hjørnespark.

AC Horsens overtog spillet mere og mere, som 2. halvleg skred frem, og i det 61. minut betød to indskiftninger, at Magnus Riisgaard Jensen blev sendt frem i angrebet. Seks minutter skulle Riisgaard Jensen, også kendt som klapperslangen, bruge, før han kurede bolden i netmaskerne. Anders K. Jacobsen blev sendt i dybden af Thomas Santos, og han spillede bolden på tværs til Riisgaard Jensen. Jakob Hjorth kom i vejen, men han forsøgte at spille bolden ud af banen, og der kom Riisgaard Jensen i vejen. 1-0 til gæsterne. Det var Magnus Riisgaard Jensens fjerde mål i fire kampe, så han er om nogen brandvarm i øjeblikket.

Fem minutter senere sørgede to veltimede enkeltmandspræstationer for 2-0 målet. Casper Tengstedt fandt Thor Lange bagest i feltet med en glimrende aflevering, og Lange huggede bolden i rusen på sin første berøring.

AC Horsens spillede klogt i denne periode, og hjemmeholdet havde svært ved at finde et modsvar. Indskiftede Jannik Pohl var tæt på at heade AC Horsens på 3-0, da Thor Lange fandt ham med et godt indlæg, men bolden strøg lige forbi mål.

I overtiden faldt 3-0 målet så, da Aron Sigurdarson sendte Jannik Pohl i dybden, og hans flade indlæg blev skubbet i netmaskerne af Jakob Hjorth.

AC Horsens skal i kamp igen allerede på torsdag den 23. september klokken 18.00, når ”de gule” møder Silkeborg IF i Sydbank Pokalen på CASA Arena Horsens. Klik her for at købe billet til den kamp.

Søndag den 26. september klokken 15.00 spiller AC Horsens på hjemmebane mod Nykøbing FC. Klik her for at købe billet til den kamp.

Hobro IK – AC Horsens 0-3 (0-0)
0-1 Magnus Riisgaard Jensen
0-2 Thor Lange
0-3 Selvmål

AC Horsens: Delac, Gomez, Kiilerich, Riisgaard Jensen, Santos (Lassen, 87.), Gemmer (Sigurdarson, 61.), Drachmann, Lange, Musonda (Brochmann, 61.), Jacobsen (Pohl, 73.), Tengstedt (Kruse, 87.).

Hobro: Kappenberger, Søgaard, Hjorth, Bøge (Elkær, 73.), Haarup, Pedersen, Mortensen (Avanzini, 80.), Yoda (Shaibu, 73.), Amankwaa (Klitten, 73.), Høgh, Deedson (Thychosen, 80.).

Advarsel, AC Horsens: Riisgaard Jensen (63.)

Advarsel, Hobro: Mortensen (38.), Høgh (53.), Bøge (67.)

Dommer: Jonas Bøgelund