Tengstedt: Opbakningen er altafgørende

17.09.2021 10:34

AC Horsens skal tilbage på sejrssporet og kan glæde sig til flot opbakning i Hobro.

Niende runde af NordicBet Ligaen byder blandt andet på opgøret mellem Hobro IK og AC Horsens på DS Arena, og kampen fløjtes i gang lørdag den 18. september klokken 14.00.

De gule fans har vist stor interesse for at deltage i udebaneturen, der er arrangeret i samarbejde med Bang & Olufsen Horsens, og i skrivende stund sætter både en stemningsbus og en neutral bus kursen mod Hobro på lørdag.

Det betyder meget for AC Horsens, at så mange har valgt at tilbringe en lørdag eftermiddag i klubbens selskab på DS Arena.

- Det betyder sindssygt meget for os spillere og meget mere, end folk tror. Det er altafgørende for os, at vi kan mærke opbakningen fra vores fans, og vi vil gøre alt for at give dem en god oplevelse i Hobro, siger Casper Tengstedt.

Han og holdkammeraterne har vundet fire ud af de seneste fem kampe, og stemningen er intakt trods nederlaget til FC Fredericia.

- Formen er god trods vores lille dyk i weekenden, og humøret er fortsat godt i truppen. Vi hentede fire sejre i træk inden kampen mod FC Fredericia, og nederlaget har kun gjort os endnu mere sultne. Vi glæder os helt vildt til at spille mod Hobro, fortæller AC Horsens’ nummer 10 og fortsætter:

- Det bliver en spændende kamp mellem to hold, der har brug for en sejr lige nu. Vi har brug for at komme op på hesten igen, og Hobro kæmper for at få sæsonens første sejr, men hvis vi spiller som i de foregående kampe og de første 10 minutter af kampen mod FC Fredericia, så henter vi også tre point i Hobro, slutter Casper Tengstedt.

Tilmeldingsfristen til udebaneturen mod Hobro er fredag den 17. september klokken 12.00. Klik her for at læse mere: https://www.achorsens.dk/nyheder/2021/09september/stor-interesse-for-udebanetur-til-hobro-de-forste-to-busser-er-fyldt-op/