Nyt: Familiebusser til udebanekampe


19. september 2018

AC Horsens har fået flere forespørgsler fra børnefamilier, der gerne vil deltage i udebaneture, og fremover vil der til udvalgte udekampe blive stillet minimum to busser til rådighed – en familiebus og en stemningsbus.

AC Horsens havde hele fire busser med til udekampen mod FC Nordsjælland søndag den 26. august, hvor cirka 200 gule fans var med til at heppe ”de gule” til sejren.

Der var stor succes med at planlægge busturen forskelligt, så aktiviteterne, sortimenter og stemningen i busserne passede til alle fans.

- Man kan være fodboldfan på mange måder. Nogen elsker at synge, huje og danse, mens andre støtter holdet på en anden måde og ved at nuancere vores busser, kan vi tilpasse vores udebaneture til flere forskellige gule fans. På den måde håber vi, at vi fremover får endnu flere fans med på udebane, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

I første omgang har AC Horsens valgt at arrangere udebaneture med familiebusser og stemningsbusser til udekampene mod Vendsyssel FF søndag den 21. oktober klokken 12.00 og AaB søndag den 9. december klokken 14.00.

- Vi har valgt de kampe ud fra, at det passer godt ind i en søndag for børnefamilier. De får en hyggelig dag med masser af hygge og fodbold, og de er hjemme i god tid, så det ikke går ud over nattesøvnen, lyder det fra Kristian Nielsen.

AC Horsens tilbyder også familiebusser til udvalgte kampe i foråret.

Hold øje med achorsens.dk, klubbens Facebookside eller Instagramprofil, når billetsalget skydes i gang om kort tid.