Oliver Drost vender tilbage til AC Horsens


31. januar 2020

AC Horsens har forstærket offensiven ved at tilknytte Oliver Drost, der glider ind i truppen med øjeblikkelig virkning.

Oliver Drost har tidligere spillet halvandet år i AC Horsens, og han har denne gang skrevet under på en aftale, der løber frem til sommeren 2020.

Manager Bo Henriksen glæder sig til at arbejde med Drost igen.

- Vi er selvfølgelig glade for, at Oliver Drost bliver en del af truppen igen, for vi kender hans kvaliteter på og udenfor banen og ved, at han kan bidrage fra dag ét. Han har ikke spillet i et stykke tid, og vi har lavet en halvårig aftale for at se tingene an. Vores trup er nu på plads, og vi er både stolte og tilfredse med den, fortæller Bo Henriksen.

Oliver Drost glæder sig til at blive en del af AC Horsens igen.

- Det er dejligt, at det er faldet på plads, og jeg glæder mig til for alvor at komme i gang. Jeg har ikke spillet så meget det sidste halve år, men jeg er mere motiveret end nogensinde. Jeg har trænet med i et stykke tid, og det har været meget nemt, for jeg kender stort set helt truppen og klubben ud og ind. Alle har taget godt imod mig, og det har været dejligt. Nu skal den bare have fuld smadder fra min side, og jeg vil hjælpe klubben med at overleve. Det er det vigtigste mål, og jeg glæder mig til at spille en masse fodbold, siger Oliver Drost.