Opløftende indsats i testnederlag til Hobro


27. januar 2020

AC Horsens leverede en fin indsats i dagens træningskamp mod Hobro IK, men det var værterne, der kunne glæde sig over en 4-2 sejr.

”De gule” var det bedst spillende af de to mandskaber, og Nicolai Brock-Madsen var ikke mange centimeter fra at bringe gæsterne foran i det niende minut. Efter en fremragende aktion på højrekanten sendte Louka Prip bolden fladt ind foran mål, hvor Erhan Masovic lod den køre til Brock-Madsen, som tordnede den på overliggeren.

Hobro havde ikke haft en afslutning, da der blev dømt frispark uden for AC Horsens’ felt, og Kirkevold drejede bolden i kassen.

AC Horsens fortsatte det gode spil og havde tilløb til mange gode angreb, og både Masovic og Nymann forsøgte sig frem mod pausen, men uden at få bolden i kassen. Det var igen tæt på i det 44. minut, da Louka Prip tog et frispark og knaldede bolden på stolperoden.

2. halvleg startede skidt og gæsterne og godt for hjemmeholdet, da Hobro kom foran 2-0 i forbindelse med et hjørnespark.

Stortalentet Jeppe Kjær blev skiftet ind i pausen, og han skulle blot bruge en håndfuld minutter på banen, før han modtog en fremragende bold fra Gomez og klappede den ind i netmaskerne. Efter en times spil var der balance i regnskabet, da Peter Therkildsen forlængede Jeppe Kjærs hjørnesparksbold, og Erhan Masovic dukkede op ved bageste stang og prikkede bolden i kassen. Dermed har Masovic scoret i alle tre træningskampe.

Desværre gik der blot fem minutter, inden Kirkevold atter bragte gæsterne i front. Både Drost og Ludwig havde fine afslutninger, inden Sabbi lukkede kampen med et mål direkte på frispark.

Alt i alt var det endnu en godkendt indsats fra AC Horsens’ side, og fra på onsdag venter træningslejren på Gran Canaria.

Delac (Lansing, 46.), Nymann (Gomez, 46.), Kiilerich (Riisgaard Jensen), Ludwig (Qvist, 83.), Lumb (Kjær, 46.), Thorsen (Gemmer, 83.), Hansson (Kruse, 46.), Therkildsen (Præst, 83.), Prip (Frantsen, 46.), Brock-Madsen (Drost, 46.), Masovic.