Optakt: AC Horsens – Esbjerg fB


10. februar 2012

AC Horsens’ U-19 hold drager i aften til Vejen for at spille testkamp mod ligaholdet fra Esbjerg fB og der bliver tale om en god matchning for de gule talenter. Kampen fløjtes i gang kl. 19.00 på Vejens kunstgræsbane.

- Esbjerg har et spændende hold og vi forventer at få en særdeles god og hård matchning, hvilket jo også er hele formålet med kampen. Vi forventer en jævnbyrdig affære hvor vi vil fortsætte med at holde fokus på de ting vi arbejder med i det daglige. Vi kigger derfor stadig på vores evne til at forsvarer os godt, men er indenfor den seneste uges tid også begyndt at kigge mere og mere på vores opbygningsspil, hvor der fortsat skal arbejdes hårdt med at få timingen og rytmen i spillet til at fungerer, fortæller cheftræner Claus Troelsen

AC Horsens’ U-19 hold vandt den seneste testkamp over FC Fyn med 2-1 og specielt anden halvleg glæder Claus Troelsen sig over.

- Vi spillede en rigtig flot anden halvleg i søndags mod FC Fyn, og det er klart at vi stræber efter at fortsætte det flotte spil som vi leverede der. Vi håber på at de rytmer som vi arbejder med i det daglige kommer i ligeså høj grad til syne i aften som det gjorde i anden halvleg mod FC Fyn, lyder det fra Troelsen.

AC Horsens har været ramt af en del skader men det begynder så småt at lysne på den front og Claus Troelsen har udtaget en solid trup til kampen i aften.

- Vi har været ramt af de der småskader som gør at der hele tiden er et par stykker væk hist og her. Det er ærgerligt for spillerne men selvsagt også for holdet og dets rytme, men nu lysner det og vi kan til denne kamp udtage 16 spillere som alle kommer i kamp. Det glæder mig i særdeleshed at målmand Rune Neubauer efter syv måneders skadespause i aften gør comeback, og spiller en halvleg. Rune er en supermålmand og en super god fyr som med sin ærgerrighed og ukuelige optimisme har hængt i her i sin skadespause og nu i aften får sin belønning. På skadesfronten må vi fortsat se bort fra Jesper Fries, Jeppe Jensen, Alexander Kreutz samt Thomas Glud. De fire skadede spillere forventes dog klar indenfor en overskuelig fremtid, slutter Claus Troelsen

Truppen til aftenens kamp er stærk og indeholder følgende spillere:

1.       Rune Neubauer(MM)

2.       Hüseyien Sarigöz

3.       Jakob Rasmussen

4.       Mads Damgaard

5.       Martin Thomsen

6.       Kristoffer Gjettermann

9.       Oguzhan Özelik

10.    Patrick Grønbech

11.    Patrick Nielsen

12.    Ergjan Zejnullahu

13.    Shawn Memory

14.    Jeppe Svenningsen

15.    Kristian Larsen

17.    Vinojan Vethanayagam

18.    Andreas Møller

21.    Marc Ahrendsen(MM)

Foto: badenfoto.dk