Optakt: AC Horsens – Hvidovre IF


4. november 2011

U-19 Divisionen er ekstremt tæt i denne sæson og mange hold byder sig til i toppen af rækken. AC Horsens er med i puljen af hold, der byder sig til og derfor er alle kampe vigtige i bestræbelserne på at hænge på.

AC Horsens er godt kørende på resultatsiden, hvor det blot er blevet til et nederlag i de seneste syv kampe, og holdet er tre point fra de førende klubber SønderjyskE, Silkeborg IF og HB Køge.

Denne weekend byder på en hjemmekamp mod Hvidovre IF og AC Horsens’ cheftræner Claus Troelsen har stor respekt for københavnerholdet.

- Vi er på vej fremad efter en lidt skidt periode, hvor spillet ikke har fungeret optimalt og hvor vi ikke har fået det antal point som vi gerne ville. Vi indtager en position, hvor afstanden til den absolutte top er tre point og det skal udnyttes lørdag mod Hvidovre IF. Hvidovre IF er et godt fodboldhold, som gerne vil spille med i kampene, hvilket jeg altid har haft stor respekt for. Hvidovre IF er måske blevet straffet hårdt på de personlige fejl i deres kampe, og det skal vi også gøre på lørdag. Vi spillede senest mod Silkeborg IF og hentede et point med hjem til Horsens. Den kamp beviste, at vi er på vej frem rent spillemæssigt, men den viste også, at vi defensivt har nogle udfordringer. Det har vi kigget på i denne uge og jeg forventer, at vi lykkes bedre end i de seneste kampe, hvor vi har scoret det antal mål vi skulle, men desværre også lukket mange ind, lyder det fra Claus Troelsen.

Han har en stort set skadesfri trup at vælge fra, og faktisk er det målmandsposten, der er hårdest ramt. Målmændene Rune Neubauer og Jesper Sparvath er ude med langvarige skader, hvilket betyder, at U-17 målmand Aleksandar Stankovich igen er at finde på U-19 holdet.

- Aleksandar har spillet syv kampe ud af holdets 11 i denne sæson og har gjort det fremragende, så der er ikke nogen grund til at være bekymret for det. Aleksandar er et stort talent, som virkelig er inde i en fantastisk udvikling som målmand. Jeg tror, det har været sundt for ham rent mentalt at komme op på U-19 holdet og spille kampe med større intensitet og tempo end der er i U-17 Divisionen. Det er klart, at vores normale førstevalg til U-19 målmandsposten Rune Neubauer er savnet, men vi ved, at han først bliver klar til foråret, da han døjer med et springerknæ. Vores reservemålmand Jesper Sparvath er fortsat ude med den fibersprængning. han fik i kampen mod Næstved for et par uger siden, fortæller Claus Troelsen.

Kampen mod Hvidovre IF spilles på kunstgræsbanen på CASA Arena Horsens og dommeren fløjter kampen i gang kl. 14.30.

Claus Troelsen har udtaget følgende 14 mands trup.

1.      Aleksandar Stankovich

2.      Hüseyien Sarigöz

3.      Jakob Rasmussen

4.      Mads Damgaard

5.      Martin Thomsen

6.      Kristoffer Gjettermann

8.      Jesper Fries

9.      Oguzhan Özelik

10.  Patrick Nielsen

11.  Patrick Grønbech

12.  Ergjan Zejnullahu

14.  Jeppe Svenningsen

18.  Andreas Møller

20.  Alexander Kreutz

Foto: badenfoto.dk