Optakt: Næsby/OKS – AC Horsens


24. september 2011

Når AC Horsens’ U19 Division i dag spiller turneringsrunde 7, er det med visheden om at holdet har spillet sig til ni point i de seneste fire kampe, hvilket har givet spillerne selvtillid og stor tro på tingene.

Den seneste kamp mod FC Roskilde var samtidig sæsonens bedst spillede kamp, hvor kombinationer flød og chancerne delvist blev udnyttet flot. Derudover holdt holdet modstanderen fra de helt store muligheder hvilket var dejligt at se.

- Dagens modstander Næsby/OKS er startet sæsonen flot og har spillet sig til ni point i sæsonens hidtil seks spillede kampe. Derudover har holdet to målfarlige spillere i Rasmus Andersen der pt. topper rækkens topscorerliste med otte fuldtræffere, samt Maad Aziz der med fem scoringer også er højt på listen over turneringens mest scorende spillere. Vi forventer en svær kamp mod et hold der har tanket selvtillid i starten af sæsonen og som ligger godt til i turneringen. Kampen er flyttet fra græs til kunstgræs grundet de store regnmængder, der vælter ned over Danmark i øjeblikket, men det får ikke nogen indflydelse på vores forventninger til kampen. Vi forventer, at vi igen vil kunne spille med om de tre point og har en stor tro på egne evner. Vi vil gå frisk til sagen og forsøge at sætte os på kampen fra start til slut, udtaler holdets cheftræner Claus Troelsen.

Truppen til kampen er udtaget og ser således:

1.       Jesper Sparvath

2.       Hüseyien Sarigöz

4.       Mads Damgaard

5.       Martin Thomsen

6.       Kristoffer Gjettermann

7.       Jannik Pedersen

8.       Jesper Fries

9.       Oguz Özelik

10.   Patrick Nielsen

12.   Ergjan Zejnullahu

13.   Shawn Memory

14.   Jeppe Svenningsen

15.   Nicklas Monberg Kristensen

16.   Jeppe Jensen

18.   Andreas Braamunk Møller

20.   Alexander Kreutz

Foto: badenfoto.dk