Optakt: Silkeborg IF – AC Horsens


28. oktober 2011

AC Horsens’ U-19 hold møder i denne weekend topholdet Silkeborg IF på Søholt-anlægget i Silkeborg, og der er en svær opgave i vente.

- Silkeborg IF er en klub, der har vist gentagne gange at de er i stand til at producere dygtige spillere i deres talentarbejde, og det hold de har i denne sæson er ingen undtagelse. Spillere som Mathias Barthel, Jarl Greve samt landsholdsmålmand Christian Schultz er bare nogle af de profiler som holdet besidder. Det stiller krav til os som hold at håndterer deres profiler, men omvendt har spillere med store kvaliteter samt har vi et hold der matcher Silkeborgs. Derfor forventer jeg en meget interessant og tæt U19 kamp lørdag eftermiddag i Silkeborg, lyder det fra Claus Troelsen.

Silkeborg IF startede sæsonen som lyn og torden hvor det blev til lutter sejre i de første 6 kampe i træk. Siden er det dog kun blevet til 2 point i deres seneste 3 opgør, hvilket ”De Gule” skal udnytte.

- Det er rigtigt at Silkeborg startede sæsonen med at vinde alt hvad de stillede op i, og siden er der kommet lidt ro på dem, men hvis vi kigger på to af deres seneste tre kampe så viser det at de mod AB og SønderjyskE spillede uafgjort, mens at de skuffende for dem tabte deres seneste kamp til bundholdet Nordvest FC, så det er vel for meget at sige de har skuffet i alle tre kampe. Personligt anser jeg både AB og SønderjyskE som særdeles stærke hold, understreger Claus Troelsen.

Silkeborg har ifølge træner Claus Troelsen nogle svage punkter som kan udnyttes, hvilket han er optimistisk omkring vil lykkedes.

- Vi skal naturligvis forsøge at vinde vigtige områder på banen for derigennem at ramme Silkeborg hårdt på deres svage punkter, men det er samtidigt vigtig at vi hele tiden er ekstremt fokuseret på vores defensive opgaver således at Silkeborg ikke får lov til at lægge et pres på os som kan give os problemer, forklarer Claus Troelsen.

Han har udtaget følgende 14 spillere til opgøret lørdag mod Silkeborg IF med kampstart kl. 13.00.

1. Aleksandar Stankovich

3. Jakob Rasmussen

4. Mads Damgaard

5. Martin Thomsen

7. Jannik Pedersen

8. Jesper Fries©

9. Oguz Özelik

10. Patrick Nielsen

11. Patrick Grønbech

12. Ergjan Zejnullahu

13. Shawn Memory

14. Jeppe Svenningsen

18. Andreas Møller

20. Alexander Kreutz

Foto: badenfoto.dk