Pause til Kortegaard


5. juli 2011

Thomas Kortegaard blev skiftet ind efter 45 minutter af gårdagens træningskamp mod AaB, men blot 26 minutter senere måtte han lade sig udskifte med Troels Kløve. En løbeduel kostede nemlig en lille forstrækning i højre forlår.

- Det virkede som om, at der var noget, der gav sig i låret, da jeg sprintede og jeg kunne ikke spille videre. Umiddelbart er det svært at sige, hvor længe jeg er ude, men jeg fik en forstrækning i venstre forlår, da vi spillede i 1. division og dengang var jeg ude i fem uger. Denne gang er det dog langt fra så slemt, så jeg er fortrøstningsfuld, fortæller Thomas Kortegaard.

Han er på træningslejr sammen med holdkammeraterne, men må holde sig fra træningsbanerne.

- Jeg kan ikke løbe, så jeg kommer til at opholde mig en del i fitness og måske i svømmehallen. Men det er fint at være på træningslejr, for så kan jeg få behandling to-tre gange om dagen, fortæller Thomas Kortegaard, der ellers har været godt tilfreds med opstarten.

- Generelt har det været en fin opstart med træning på et fornuftigt niveau. Det har været hårdt af og til, men trænerne har været gode til at dosere træningen. Vi har vist godt spil i perioder af træningskampene og vi ser efterhånden frem til premierekampen mod HB Køge, lyder det fra Thomas Kortegaard.