Play & pay: Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj og Sammy Skytte


12. november 2018

Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj er en af AC Horsens’ gode samarbejdspartnere, og de to parter har indgået et samarbejde, der giver Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj lokal, regional og landsdækkende eksponering.

I sidste sæson spillede Mathias Nielsen med Ejendomsmæglerfirmaet Riishøjs logo på maven, og i denne sæson er det Sammy Skytte, der skal hjælpe med at eksponere ejendomsmæglerfirmaet, som er en del af Agriteam og beliggende på Storegade 4 i Hatting.

Indehaver og ejendomsmægler Peder Riishøj lægger ikke skjul på, at sponsoratet af Mathias Nielsen var en succes.

- Vi har fået rigtig mange positive reaktioner på, at vi sponsorerede Mathias Nielsen i sidste sæson, og vi vil selvfølgelig gerne være med på holdet igen. Vi sælger hovedsageligt landbrugsejendomme, og vi vil gerne eksponeres gennem Sammy Skytte, der får masser af spilletid, men vi gør det også for at bakke op om klubben, fortæller Peder Riishøj.

Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj har været sponsor i AC Horsens gennem en årrække, og Peder Riishøj og Merete Schwartz er hyppige gæster på CASA Arena Horsens.

- Generelt er vi meget glade for at være sponsor i AC Horsens, og vi deltager i arrangementer, når vi har tid og mulighed for det. VIP-arrangementerne prioriterer vi højt, for det er hyggeligt og giver en god mulighed for at netværke, lyder det fra Merete Schwartz.

Klik her for at læse mere om Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj.

Klik her for at gå direkte til Ejendomsmæglerfirmaet Riishøjs Facebookside.