Pohl: Ikke haft det bedre i næsten halvandet år


11. maj 2020

I efteråret hentede AC Horsens Jannik Pohl hjem til dansk fodbold via en lejeaftale med hollandske FC Groningen, og han nåede 10 kampe for ”de gule”.

I januar vekslede AC Horsens lejeaftalen til en permanent aftale, og Pohl skrev under på en toårig kontrakt. Planen var at bygge den hurtige angriber op igen efter en lang skadespause, så han kunne gøre sig gældende på den lange bane, men corona-pausen har været gavnlig for Pohl, der nu indgår i den almindelige træning.

Han deltog i fredagens biptest med et rigtig godt resultat og har siden trænet med uden at mærke noget til sin skade.

- Det er virkelig dejligt at komme i gang igen. Jeg har kedet mig som alle andre i den her corona-pause, men jeg har arbejdet på at komme i form. Jeg havde nok ikke regnet med at kunne spille kampe i denne sæson, men det kan jeg måske godt alligevel, lyder det med et smil fra Jannik Pohl her mandag middag mellem dagens to træningspas.

Det er altså den fjerde træningsdag i træk, og i går var der ikke meget energi tilbage hos den 24-årige angriber.

- Jeg kunne godt mærke, at batterierne var flade, for jeg har ikke haft et kontinuerligt træningsforløb i halvandet år. Jeg havde brug for lidt restitution, men i dag er det fint igen. Heldigvis er jeg ikke begrænset i mine bevægelser, siger Jannik Pohl og fortsætter:

- Jeg har ikke haft det bedre i næsten halvandet år, og alt føles rigtig fint, men jeg passer på, for jeg kan selvfølgelig godt være bange for, at der sker noget her i starten. Men tiden arbejder for mig, og det føles godt. Jeg glæder mig allerede til næste træningspas, lyder det fra Jannik Pohl.

Han har taget flere forholdsregler for at blive skadesfri, og det har blandt andet medført ændringer i kosten.

- Jeg er nødt til at kigge på, hvad jeg kan gøre for at blive helt klar igen, og jeg har for eksempel spist inflammationsdæmpende kost siden vinter. Det har været rigtig godt for mig, fortæller Jannik Pohl.