Positiv stemning ved generalforsamling


25. april 2019

Fodboldalliancen AC Horsens A/S afholdt generalforsamling i INSERO Atrium onsdag den 24. april, og der var cirka 50 deltagere.

Bestyrelsen fremlagde beretningen og årsrapporten, og der var genvalg til alle bestyrelsesmedlemmer. Enkelte af de fremmødte stillede blandt andet spørgsmål til den nuværende sportslige situation, og det skabte en god dialog mellem bestyrelsen og de fremmødte.

Dagsordenen bestod af syv punkter, og efterfølgende blev deltagerne budt på kartofler, stegt flæsk og persillesovs fra Egebjerg – Hansted Forsamlingshus.

Blandt deltagerne var AC Horsens’ tidligere mangeårige bestyrelsesformand Ole W. Rasmussen, og han havde tid til at svare på et par spørgsmål om hjerteklubben.

- Jeg føler mig helt tryg ved det, der foregår i AC Horsens. Ledelsen er kompetent, og holdet har performet godt. Alle hold kan komme ind i en krise, men jeg tror på, at vi kommer ud af det allerede på søndag i Aarhus. Der bliver arbejdet godt med talentudviklingen, og jeg håber, at vi snart kan tage det næste skridt på talentsiden og blive en del af Ligaen for U17 og U19, fortæller Ole W. Rasmussen.

Han er optimistisk på AC Horsens’ vegne, når snakken falder på fremtiden.

- Jeg tror på, at vi fortsætter i Superligaen og næste år kan performe, så vi kommer i mesterskabsspillet. Det kræver økonomi, og vores egenkapital på 20 millioner kroner er ikke særlig stor i forhold til andre klubber. De kan også lettere skaffe penge, hvor vi som klub skal tage de små, seje træk. Det er glædeligt, at vi har øget sponsorindtægterne og matchdayindtægterne, men jeg savner stadig, at vi får regionale og nationale virksomheder ind i sponsorkredsen, lyder det fra Ole W. Rasmussen.