Premierepoint til reserveholdet


11. juli 2011

AC Horsens tog i eftermiddag hul på kampene i reserveligaen med udekampen på Monjasa Park og de gule talenter hentede det ene point mod et stærkt FC Fredericia-mandskab, der har ambitioner om at kæmpe med i toppen af 1. division.

AC Horsens kom ellers halvsløjt fra start og var et skridt efter værterne i den første halve time. Det var derfor også fuldt fortjent, at hovedstødsstærke Jesper Christiansen kunne heade FC Fredericia foran i det 20. minut. ”De Gule” havde svært ved at komme frem til afslutninger før pausen og de bedste forsøg stod Hamza Kizil og Christian Madsen for. Kizil afsluttede resolut på en returbold, der blev clearet af et par fremmede støvler og Christian Madsen skød et pænt stykke forbi med højreskøjten, da han var først på en nedfaldsbold.

Dynamik var en mangelvare i den første halve time for AC Horsens, men det blev bedre mod slutningen af halvlegen og efter pausen.

FC Fredericia havde et par farlige omstillinger efter pausen, men indskiftede Kenneth Stenild var en god mand for AC Horsens i dag. Første gang i det 52. minut, da han pillede pynten af en modstander, der var helt fri foran mål og seks minutter senere måtte Morten Friis se Stenild hive en flot fodparade ud af ærmet. Herefter arbejde AC-spillerne sig godt ind i kampen og holdt FC Fredericia fra chancer frem til de sidste minutter af kampen. Patrick Grønbech kunne og burde have bragt balance i regnskabet med et kvarter igen, da han modtog en dyb bold, men Fredericia-keeperen diskede op med en flot fodparade og vandt duellen. Fire minutter senere faldt udligningen så, da Kenan Hajdarevic sendte et indlæg ind til Troels Kløve, der prikkede bolden i kassen.

Hjemmeholdet var tættest på at løbe med sejren. Første gang tre minutter før tid, hvor Kenneth Stenild atter måtte agere redningsplanke og igen i overtiden, hvor stolpen reddede gæsterne.

Kampen var en god test for talenterne, der efter en knap så god start fandt den rette aggressivitet frem, kreerede chancer og kom op i tempo i de sidste 45 minutter, der var klart godkendt.

AC Horsens: Frederik Rønnow (Kenneth Stenild, 45.), Hamza Kizil (Jeppe Svenningsen, 63.), Alexander Juel Andersen (Seamus Bartholdy, 45.), Nikolaj Nielsen, Søren Jensen (Patrick Grønbech, 45.), Troels Kløve, Kristoffer Gjettermann, Janus Drachmann, Christian Madsen, Alioune Kebe (Mads Kløve, 63.), Kenan Hajdarevic.

Foto: badenfoto.dk