Prip: Fremragende at komme i gang igen


8. maj 2020

Smilene var brede, og gensynsglæden var stor, da AC Horsens-spillerne i dag vendte tilbage til træning på CASA Arena Horsens.

Rammerne kunne ikke være bedre i det flotte vejr, og det var tydeligt, at de havde set frem til at se hinanden igen.

En af dem var Louka Prip.

- Det er fremragende at komme i gang og se gutterne igen. Pausen har været nødvendig for vores samfund, og det har da været lidt trist, men det har været for alles bedste. I starten var det okay, men efter lidt tid begyndte jeg at savne fodbolden og fællesskabet, og i den sidste periode her glædede jeg mig virkelig til at komme i gang, fortæller Louka Prip.

Han er i rigtig god form, og det kan man læse ud fra dagens biptest, hvor han satte holdkammeraterne til vægs og løb længst.

- Jeg har holdt mig godt i gang, mens vi har været hjemsendt, og jeg har det fint med at blive testet mod andre og mig selv. Dagens biptest var min bedste nogensinde, men jeg har også holdt mig godt i gang med 7-8 gange træning om ugen. Det har været både styrkepas, løb og træning med bolden, forklarer Louka Prip.

I dag tog han og holdkammeraterne de første skridt mod at blive klar til turneringsstarten, og der venter nogle uger med træning, inden der igen skal spilles om point i 3F Superligaen.

- Det bliver så fedt at komme i gange med superligakampene igen. Nu skal vi bruge opstarten på at bygge det sidste på, og så glæder vi os til at spille kampe. Det bliver en spændende periode, og forhåbentlig ender det med en pokalfinale og overlevelse i Superligaen. Så har det været en god sæson, smiler Louka Prip.