Prip lynede igen – remis i Esbjerg


1. november 2019

Fredag aften hentede AC Horsens ét point mod Esbjerg fB på Blue Water Arena.

Hjemmeholdets Yakovenko sørgede for en drømmestart til værterne og en rædselsfuld start for de gulklædte gæster, da han kom først på bolden ved forreste stang og sendte bolden i kassen, og der var ikke engang spillet to minutter.

AC Horsens-spillerne arbejdede dog ufortrødent videre, og Louka Prip fik det hidtil bedste tilbud til at bringe balance i regnskabet, da han dukkede op ved bageste stang i det 17. minut, men han sendte bolden i sidenettet.

Efter en halv times spil var det Ayo Simon Okosuns tur til at komme frem til en stor chance, og det var på Rune Frantsens flotte forarbejde. Han serverede en cut back-aflevering til Okosun, der måtte se Anyembe redde lige foran stregen. Tre minutter senere sendte Thorsen en bold i feltet, og den prellede af på bageste stang og sprang i spil igen, men desværre ikke for fødderne af en AC-spiller.

Det trak op til en scoring, og den faldt helt naturligt i det 39. minut. Ayo Simon Okosun headede bolden ned for støvlerne af brandvarme Louka Prip, der drejede bolden flot over i det lange hjørne.

Stillingen holdt til pausen, og fem minutter inde i 2. halvleg var Jannik Pohl tæt på at rykke på måltavlen med et godt hovedstød, men Jeppe Højbjerg reddede flot.

Petre havde en god afslutning for værterne, men bolden ramte Kiilerich og røg ud til hjørnespark.

I kampens sidste minutter var der max en halv meter mellem stolpen og den bold, Jonas Thorsen havde sendt afsted, og bolden landede desværre på den forkerte side af træværket.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret.

AC Horsens spiller på udebane igen allerede på onsdag, når turen går til pokalkamp mod Fremad Amager. ”De gule” arrangerer igen udebanetur sammen med Fanklubben Den Gule Fare, og der vil være et minimumsantal deltagere for at gennemføre turen. Læs mere på achorsens.dk de kommende dage.

AC Horsens spiller hjemmekamp igen lørdag den 9. november, når Silkeborg IF gæster CASA Arena Horsens. Klik her for at købe billet til det opgør – husk at du kan scanne din billet direkte fra din smartphone ved indgangsmøllen.

Esbjerg fB – AC Horsens 1-1 (1-1)
1-0 Yuriy Yakovenko (2.)
1-1 Louka Prip (40.)

AC Horsens: Delac, Nymann, Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip, Therkildsen (Masovic, 73.), Okosun, Thorsen, Brock-Madsen (Frantsen, 19.), Pohl (Linnet, 84.).

Esbjerg fB: Højbjerg, Anyembe, Austin, Halsti, Lauridsen, Kristensen, Sørensen, Parunashvili, Soiri (Dauda, 75.), Kauko, Yakovenko (Petre, 67.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, Esbjerg fB: Ingen.

Dommer: Aydin Uslu

Tilskuere: 3.164

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.