Randers FC – AC Horsens 2-2 (1-1)


12. juni 2011

Når den nye sæson i U-19 Divisionen sparkes i gang efter sommerferien bliver det årgangen 1993/1994, der skal danne holdet. For at være så godt forberedt på den kommende sæsons trupkvalitet havde cheftræner Claus Troelsen aftalt en testkamp mod Randers FC, som også stillede op med deres kommende U-19 Ligatrup.

Kampen blev spillet i et højt tempo fra start, hvor det var Randers FC, der svingede dirigentstokken. Randers FC havde i første halvleg flere gennembrud i AC Horsens’ venstre forsvarsside, men viste sig ikke skarpe nok i de afgørende situationer.

Kampen skulle hen midt i 1. halvleg før den første scoring var en realitet, og helt fortjent efter spil og chancer var det Randers FC, der bragte sig i front med 1-0. Et hjørnespark blev afværget i første omgang, men en returbold blev sendt ind foran mål, og da AC Horsens defensiv ikke fik fordelt opdækningen ordentligt, kunne en fri Randers-angriber uhindret heade bolden i mål.

AC Horsens havde dog også et par chancer i de første 45 minutter og specielt Oguzhan Özcelik var en evig trussel mod Randers-defensiven med sine snævre driblinger og kølige overblik. Helt farligt nåede AC Horsens dog først at blive efter godt en halv times spil. Højre back Ergjan Zejnullahu tog et fremragende rush med bolden op langs AC Horsens’ højre angrebsside, og fra midten af banen lagde han en drømmeaflevering i dybden til Patrick Grønbech, som på smukkeste vis satte bolden forbi Randers-keeperen. 1-1 forblev resultatet efter en underholdende og tempofyldt 1. halvleg, hvor Randers FC måske godt kunne have ført med en enkelt pind.

Der blev skiftet en del ud på begge mandskaber i pausen, men det var AC Horsens der kom bedst ud fra pausen og satte sig solidt på spillet. Specielt boldomgangen fik en nyk i den rigtige retning efter pausen og de valg der blev truffet omkring defensiven var langt hen af vejen bedre end i de første 45 minutter.

AC Horsens fik udnyttet spilovertaget og efter godt 20 minutter af anden halvleg gav det pote, da Jesper Fries tog en solotur igennem Randers’ forsvar og sikkert sendte bolden i kassen til gul 2-1 føring. En ekstraordinær flot individuel præstation fra Jesper Fries i en kamp, som virkelig var værd at se som tilskuer.

I kampens sidste kvarter kom AC Horsens frem til et par store chancer som kunne lukke kampen men Omar Adel Ali og Vinojan Vetha var ikke skarpe nok i den afgørende situation og i stedet fik Randers FC med 4 minutter igen et gennembrud som resulterede i 2-2 scoringen, som også blev kampens resultat.

Kampen gav trænerteamet et indblik i de ressourcer som truppen indeholder efter sommerferien hvilket var hele formålet med kampen, og der var både mange positive, men naturligvis også en del udviklingspunkter som trænerne nu er bedre forberedte på at sætte i fokus i opstarten efter sommerferien.

Startopstilling 1. Halvleg:

Rune Neubauer, Ergjan Zejnullahu, Omar Adel Ali, Hüseyin Sarigöz, Jeppe Svenningsen, Vinojan Vetha, Kristoffer Gjettermann, Jannik Pedersen, Patrick Nielsen, Oguz Özelik, Patrick Grønbech

Startopstilling 2. Halvleg:

Rune Neubauer, Søren Egelind, Jeppe Svenningsen, Mads Damgaard, Nicklas Monberg, Kristoffer Gjettermann, Jannik Pedersen, Jesper Fries, Oguz Özelik, Omar Adel Ali(60: Jeppe Jensen), Patrick Grønbech

Stats: 25 min 1-0 Randers FC

           35 min 1-1 Patrick Grønbech

           65 min 1-2 Jesper Fries

           84 min 2-2 Randers FC