Rasmussen: Spil til et mål i 2. halvleg


27. januar 2012

AC Horsens blev matchet godt mod Randers FC, der bragte sig foran med 2-0 inden pausen af dagens træningskamp, men ”De Gule” kom stærkt igen i 2. halvleg, hvor 0-2 blev til 2-2.

Morten Rasmussen spillede 90 minutter i midterforsvaret og han erkender, at det var en blandet fornøjelse.

- Det blev to vidt forskellige halvleg. Vi kom egentlig udmærket i gang med kampen og kom også frem til afslutninger i starten, hvilket Randers ikke gjorde, men så kom de bedre med i kampen og scorede to gange. Deres første mål gjorde os lidt stressede og vi jagtede udligningen for meget i stedet for at spille vores spil. Vi smed for mange bolde væk og det blev op ad bakke, da de scorede til 2-0 lige inden pausen, fortæller Morten Rasmussen.

Det blev dog en helt anderledes kamp i 2. halvleg.

- Vi var meget mere aggressive efter pausen og tog initiativet i kampen. Langt hen ad vejen blev det spil til et mål i 2. halvleg og det var fuldt fortjent, at vi fik udlignet. Det var nok en meget typisk første træningskamp, hvor vi var lidt trætte og rigtig gerne ville en masse ting, men spillet fulgte ikke rigtig med. Vi skal lige finde hinanden igen, lyder det fra Morten Rasmussen.

AC Horsens’ næste træningskamp bliver på fredag, når det gælder opgøret mod Silkeborg IF.

Foto: badenfoto.dk