Rasmussen udtaget til landsholdssamling


7. februar 2012

Jakob Rasmussen er en af otte U-19 spillere, der træner med superligatruppen her i opstarten og han har gjort det rigtig godt. I går var Johnny Mølby ude med ros til den unge venstre back og nu har U-19 landstræner Per Andersen valgt at se nærmere på Jakob Rasmussen.

AC-talentet er nemlig udtaget til U-19 landsholdets træningssamling, der finder sted i Vildbjerg i dag og i morgen.

Udtagelsen er kulminationen på Jakob Rasmussens målrettede arbejde i AC Horsens og U-19 cheftræner Claus Troelsen glæder sig over, at endnu et af hans talenter har gjort så store fremskridt, at landstræneren har fået øje på ham.

- Jakob Rasmussen har gennemgået en rigtig god udvikling gennem det seneste halvandet år. Han har altid haft en god speed, fysik og et godt venstreben, men han har bygget på rent taktisk og har udviklet sig i en mod en-situationerne både defensivt og offensivt. Det betyder, at han er en trussel i offensiven og lukker af defensivt. Han har en super indstilling, arbejder benhårdt hver eneste dag og er mentalt rigtig stærk, fortæller Claus Troelsen og fortsætter:

- Hans positive udvikling betyder, at han er stamspiller på vores U-19 hold og har præsteret rigtig godt på reserveholdet her i efteråret, hvor han har vist sig frem for superligatruppens trænerteam. Her i opstarten er han blevet matchet hårdt ved at træne med superligaspillerne og han har vist, at han på sigt kan tage det sidste skridt op i superligatruppen. Han gjorde en god figur i den første træningskamp mod Randers FC, hvor han fik 20 minutter og hans præstationer ved træning og i kampe har nu gjort ham attraktiv for landsholdet.

Jakob Rasmussen skal møde til sin første landsholdsopgave nogensinde i dag og han erkender, at det hele er gået stærkt.

- Jeg har udviklet mig rigtig meget gennem det seneste halvandet år, hvor jeg har lært mange ting og det er toppen at blive udtaget til en landsholdssamling. Da jeg fik beskeden om min udtagelse havde jeg svært ved at forstå det, for det er i forvejen stort at træne med nogle af de bedste spillere i Danmark og det er bare endnu et stort skridt for mig at blive udtaget til en landsholdssamling. Jeg har aldrig været med på noget landshold før, så det er bare rigtig fedt og den skal bare have fuld skrue de næste par dage, lyder det fra en glad Jakob Rasmussen.