Remis på CASA Arena Horsens


7. november 2011

AC Horsens spillede træningskamp mod Silkeborg IF her til eftermiddag og kampen på CASA Arena Horsens sluttede 1-1. Gæsterne bragte sig foran fire minutter før pausen og to minutter senere bragte André Bjerregaard balance i regnskabet.

Begge hold havde chancer til at score mere end det ene mål, men Silkeborg IF kom ikke tættere på end et forsøg på overliggeren i 1. halvleg og Patrick Nielsen stod for de bedste gule forsøg, men han formåede ikke at omsætte chancerne til mål.

André Bjerregaards scoring kort før pausen faldt efter et indlæg fra Christian Madsen på venstrekanten. Bjerregaard satte panden på bolden og dirigerede den ind i netmaskerne via den ene opstander.

Træner Jan Vingaard var godt tilfreds med sine tropper.

- Defensiven fungerede hele vejen rundt, så det kan vi kun være tilfredse med. Ingen af holdene skabte vanvittigt mange chancer og der var langt mellem afslutningerne og de flotte angreb. Det var en kamp mellem to hold, der var påpasselige med organisationen, fortæller Jan Vingaard og fortsætter:

- Det var en god kamp for vores spillere, for der blev givet og taget af et godt hjerte, og kampen blev spillet i et fornuftigt tempo. Spillerne var på fra kampens start og tilgangen til kampen var fin. En spiller som Hamza Kizil holdt igen et højt niveau, fortæller Jan Vingaard.

AC Horsens: Frederik Rønnow, Nikolaj Nielsen, Hamza Kizil, Nabil Aslam (Jakob Rasmussen, 67.), Søren Jensen, Oguzhan Özcelik, Alexander Juel Andersen, Janus Drachmann (Kristoffer Gjettermann, 60.), Christian Madsen (Jesper Fries, 83.), André Bjerregaard (Patrick Grønbech, 60.), Kenan Hajdarevic.

Foto: badenfoto.dk