Retov savnede skarphed


5. november 2011

AC Horsens måtte rejse hjem fra Aalborg med et ærgerligt 0-2 nederlag i bagagen efter en kamp, hvor ”De Gule” havde det meste af spillet, men ikke var gode nok på den sidste tredjedel af banen.

Martin Retov gjorde status efter kampen:

- Vi havde bolden rigtig meget, men var ikke dygtige nok på den sidste tredjdel af banen. Det var hele tiden lige ved og næsten, så det var ikke godt nok fra vores side. AaB ville helst ikke have bolden og satsede på omstillinger. Efter målet til 1-0 blev det en kamp på deres præmisser. Når vi kom frem til chancer, så ramte vi ikke målet og det gælder også mig selv. Vi savnede den skarphed, vi havde i kampen mod SønderjyskE, fortæller Martin Retov.

Der resterer nu tre superligakampe og en pokalkamp, inden spillerne kan gå på ferie.

- Vi har fire vigtige kampe tilbage inden juleferien og ingen på eller omkring holdet ønsker at slutte med en lidt negativ bølge, så vi skal finde skarpheden igen, så vi har en god ballast til foråret. I de to næste superligakampe venter OB og Brøndby, som ligger godt til os, så vi har gode muligheder for at få flere point og vi har også en pokalkamp, som vi meget gerne vil vinde. Det er bare fuld kraft fremad i de sidste fire kampe, for de præstationer er alfa og omega for vores vurdering af efterårssæsonen. Klubben og de enkelte spillere har fået positiv omtale her i efteråret og vi skal vise ærgerrighed i de sidste kampe, så vi kan gå på ferie med en god fornemmelse, understreger Martin Retov

Foto: badenfoto.dk