Retov: ”Tømrer” er Silkeborgs største aktiv


27. oktober 2011

AC Horsens har leveret varen i de to seneste hjemmekampe med 4-3 sejren over OB og 2-0 sejren over FC København. På lørdag gælder det så kampen mod Silkeborg IF og selvom Troels Bechs mandskab ikke er et tophold, så skal det nok blive et vanskeligt opgør for ”De Gule”. I sidste sæson gav de to hold hinanden kamp til stregen og alle tre kampe med 2-1 sejre – to til Silkeborg IF – og det første møde i denne sæson sluttede 1-1.

Tilskuerne på CASA Arena Horsens kan sandsynligvis forvente endnu et jævnbyrdigt opgør mellem de to mandskaber og Martin Retov forventer da også – som sædvanligt - en svær opgave på lørdag.

- Mens jeg har spillet i AC Horsens, så har vi haft problemer med Silkeborg i de fleste kampe. Silkeborg-spillerne er dygtige med bolden, står ofte kompakt på midtbanen med fem-seks spillere og vil gerne kombinere på midten, indtil de finder momentet for, hvornår den skal spilles fremad. Som hold ligner vi hinanden meget, for vi vil begge gerne spille fodbold, skabe overtal og angribe med mange spillere. Silkeborg er startet lidt svagere i denne sæson, men har for eksempel slået Lyngby to gange på vigtige tidspunkter og det vidner om klasse og god moral, fortæller Martin Retov.

Han fremhæver gæsternes kollektiv, men har ikke problemer med at nævne et par Silkeborg-profiler, der stikker snuden frem.

- Generelt er Silkeborg et dygtigt hold, men specielt deres backer har udviklet sig godt. Dennis Flinta og Christopher Poulsen er gode til at skyde med frem og skabe overtal. Helt fremme må man tage hatten af for Henrik ”Tømrer” Pedersen, der godt nok er en ældre herre, men han skal ikke bruge mange chancer for at score. Han er deres største aktiv i øjeblikket, vurderer Martin Retov.

På lørdag kommer ”Tømrer” forhåbentlig ikke på scoringstavlen mod et AC-hold fuld af selvtillid.

- Vi har præsteret godt i de seneste par hjemmekampe og det giver selvfølgelig selvtillid. Vi vil gerne opbygge vores eget lille fort på CASA Arena Horsens og det skal også gå ud over Silkeborg. Vi skal skyde brystet frem og vise, at vi vil vinde den kamp, fortæller Retov.

Foto: badenfoto.dk