Rieper stopper som assistenttræner


3. juni 2011

AC Horsens havde kontrakt med Mads Rieper frem til denne sommer, men kontrakten bliver ikke forlænget. Dermed nåede den tidligere AC-kaptajn kun et halvt år som assistenttræner for ”De Gule” og det ærgrer cheftræner Johnny Mølby, der dog også har forståelse for beslutningen.

- Jeg har været glad for samarbejdet med Mads Rieper, der hurtigt faldt godt til og han har bidraget med meget i trænerteamet, men jeg har også forståelse for hans valg og respekterer hans beslutning, lyder det fra Johnny Mølby.

- Mads Rieper har været en dygtig assistenttræner for AC Horsens og en god hjælp for Johnny Mølby. Desværre havde han svært ved at få rollen som assistenttræner til at hænge sammen med familielivet og jobbet som efterskolelærer. Vi accepterer selvfølgelig hans beslutning og håber at se ham i AC Horsens igen på et tidspunkt, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Forhåbentlig bliver der en rolle til Mads Rieper i fremtiden, men lige nu har han simpelthen ikke tid til det.

- Jeg blev enormt glad, da Jesper Hansen ringede til mig, for jeg havde en god tid i AC Horsens som spiller og det har været et meget spændende halvt år. Det var et stort skridt for mig at gå direkte ind omkring et superligahold og jeg har skullet lære meget fra bunden. Heldigvis har jeg været en del af et trænerteam med gode fyre, der altid er positive og udadvendte, og jeg har ikke noget negativt at sige overhovedet. Desværre er der kun 24 timer i døgnet og jeg har et andet job, som jeg er meget glad for og det er simpelthen uforeneligt med assistenttrænerjobbet. Tingene kunne ikke hænge sammen og jeg har ikke været i stand til at opfylde mine forpligtelser hundrede procent. Jeg har f.eks. ikke været nok inde omkring reserveholdskampene og jeg har haft dårlig samvittighed overfor AC Horsens, min arbejdsplads og familien. Som udgangspunkt lavede vi også kun en kontrakt på et halvt år for at se, hvordan tingene kunne hænge sammen.  Det er da lidt vemodigt at sige farvel, selvom det kun blev til et halvt år, for alt hvad der foregår i AC Horsens er meget spændende og her er en masse at bygge videre på, men jeg har desværre ikke tiden til det. Jeg vil fortsat holde kontakten med AC Horsens og forhåbentlig får jeg en rolle i klubben igen, fortæller Mads Rieper.