RK Smede- og Maskinfabrik forlænger med to år


27. oktober 2020

AC Horsens oplever stor opbakning fra loyale sponsorer og samarbejdspartnere, og blandt dem er RK Smede- og Maskinfabrik, der netop har valgt at forlænge sponsoraftalen med to år.

Direktør Jakob Rosendal Hansen sætter her et par ord på, hvorfor RK Smede- og Maskinfabrik har valgt at fortsætte på en toårig aftale.

- Det er vigtigt for os, at folk kender vores navn i lokalområdet. Størstedelen af vores kunder er ikke her fra byen, men der er alligevel mange, der kender nogen, som kender nogen, og vi skal sørge for, at folk ved, hvad RK Smede- og Maskinfabrik er, og det kan vi gøre gennem AC Horsens, fortæller Jakob Rosendal Hansen og fortsætter:

- Vi vil gerne støtte op omkring elitesport i Horsens, for det er vigtigt for byen, at der er klubber, der er med til at brande Horsens. Det er også en af årsagerne til, at vi har forlænget vores sponsorat, lyder det fra Jakob Rosendal Hansen.

RK Smede- og Maskinfabrik har som en del af sponsoratet blandt andet eksponering via to faste bande reklamer, en i hver ende af stadion samt et spillersponsorat på Kjartan Finnbogason.

- Det hele skal jo være med til at øge kendskabet til os, og vi håber på en masse gode tv-billeder, så vi bliver eksponeret, når AC Horsens spiller, forklarer Jakob Rosendal Hansen.

Jakob Rosendal Hansen er en del af ejerkredsen sammen med Rasmus Holch, og de har en ambition om at blive endnu bedre til at bruge sponsoratet end hidtil.

- Vi har tidligere haft fire VIP-kort, men det er sat ned til to VIP-kort, og så har vi fået flere stadionbilletter. Det bliver fortrinsvis Rasmus og jeg på skift, der vil deltage i VIP-arrangementerne, for ingen af os kommer afsted hver anden søndag i en hel sæson. Til gengæld kan det godt lade sig gøre, at vi kommer afsted en gang om måneden, hvis vi skiftes. Vi har masser af kunder, der interesserer sig for fodbold, og vi vil blandt andet deltage i VIP-arrangementerne sammen med kunder. Vi vil også bruge billetterne til at arrangere firmature og måske udlodde billetter i konkurrencer, forklarer Jakob Rosendal Hansen.

Klik her for at læse mere om RK Smede- og Maskinfabrik.