Rune Frantsen har smidt gipsen


25. januar 2019

AC Horsens er på træningslejr i Tyrkiet, og i dag var vejret bedre end i går, hvor det andet træningspas blev aflyst på grund af tordenvejr.

I dag kunne de gule spillere gennemføre begge træningspas i tørvejr og omkring 12 graders varme, og Rune Frantsen var med på træningsbanen.

- Der kom nok en enkelt byge mellem de to træninger, men vejret var fint, og vi havde mindre vind end i går. Vi trænede lidt 11 mod 11 og nogle taktiske ting på fine baner. De er lidt bløde enkelte steder på grund af regnen, men overordnet set er de fine, lyder det fra Rune Frantsen.

Han gennemgik en operation i højre hånd for et par uger siden, og gipsen er nu kommet af, så han spiller med en skinne.

- Jeg er med i kant og opvarmning og træner ellers selv ved siden af de andre. Der er kun gået to uger, så det er for tidligt med kontakt, men jeg kan løbe, selvtræne og styrketræne. I takt med at det bliver bedre, kan jeg måske lave lidt mere hen ad vejen, men det bliver ikke lige nu. Jeg fik bolden ind på hånden i dag, og det gjorde ondt, så den er ikke helt god endnu. Fingrene er ekstremt stive og specielt langefingeren, hvor bruddet var. Når jeg løber, mærker jeg ikke noget til det, og skinnen er rigtig fin, lyder det fra Rune Frantsen.

Hvis du ikke allerede følger AC Horsens på Instagram, så er det en god idé at begynde nu, for her kommer du ind bag kulisserne på træningslejren, når spillerne overtager den gule Instagramkonto.

Foto: Michael Svenningsen