Sæsonen slutter med 1-1 på CASA Arena Horsens


26. juli 2020

AC Horsens satte punktum for sæsonen med en herrefight og 1-1 mod på CASA Arena Horsens.

Resultatet betyder, at OB har kvalificeret sig til en kamp mod 3F Superligaens nummer tre om en plads i Europa League.

AC Horsens var igen i dag det bedste hold, og ”de gule” har været bedst i tre ud af fire halvlege, men det er alligevel OB, der går videre.

Inden for de første 10 minutter havde Okosun og Thorsen fine afslutninger mod OB-målet, og ”de gule” kom generelt godt ud af starthullerne mod et OB-mandskab, der havde en 3-1 føring fra den første kamp.

Gæsternes var sjældne gæster i AC-feltet, men i det 26. minut måtte man of the match, Malte Kiilerich, agere redningsmand på en bold, der blev spillet på tværs i feltet. Senere var Hyllegaard alene med Matej Delac, men den kroatiske keeper har været stærkt spillende og var det igen i dag.

AC Horsens var også toneangivende i 2. halvleg, og Prip testede keeperen, der måtte ud i fuld længde. Senere var Lumb på spil med et godt hovedstød, der strøg forbi kassen.

Forløsningen faldt i det 61. minut, da Thorsen mirakuløst drejede bolden ind foran mål, og Malte Kiilerich risikerede liv og lemmer i en hovedstødsduel. Det bar frugt, og han headede bolden i kassen. Herefter fulgte endnu en god periode med et godt pres ned mod OB-målet, men den anden scoring kom aldrig.

I den anden ende troede Sander Svendsen nok, at han skulle score til 1-1 i en situation, hvor Mikkel Hyllegaard rundede Delac. Bolden blev halvclearet af Jonas Gemmer, der gled, og Bjarke Jacobsen fik clearet med en fantastisk aktion for snuden af Svendsen.

I det 78. minut gik det så ikke længere for hjemmeholdet, da Mikkel Hyllegaard scorede i det lange hjørne, og derefter gik luften ud af den gule ballon.

AC Horsens – OB 1-1 (0-0)
1-0 Malte Kiilerich (61.)
1-1 Mikkel Hyllegaard (78.)

AC Horsens: Delac, Nymann (Kjær, 75.), Kiilerich, Jacobsen, Lumb, Prip, Gemmer (Therkildsen, 80.), Okosun, Thorsen (Gomez, 80.), Hansson, Pohl (75.).

OB: Christensen, Laursen, Larsen (Opondo, 39.), Tverskov, Lund, Skjelvik (Østrøm, 88.), Thrandarson, Kløve, Frøkjær-Jensen, Hyllegaard (Nissen, 88.), Jebali (Svendsen, 65.).

Advarsel, AC Horsens: Gemmer (34.), Prip (38.), Thorsen (73.)

Advarsel, OB: Frøkjær-Jensen (12.), Skjelvik (44.), Kløve (45.)

Man of the match: Malte Kiilerich

Dommer: Michael Tykgaard

Tilskuere: 2.171

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.