Sæsonens første nederlag til FC København?


12. oktober 2011

FC København fik et gok i nødden med den manglende Champions League-kvalifikation, da tjekkiske FC Viktoria Plzen gik videre på bekostning af københavnerne, men det slog ikke Roland Nilssons mandskab ud af kurs. For trods den hakkende europæiske start, så er FC København stadig med i Europa League, hvor holdet er i gruppe med FC Vorskla Poltava,  Stadard Liege og Hannover 96. Indtil videre er det blevet til en 1-0 hjemmesejr mod FC Vorskla Poltava og et 0-3 nederlag i Liege, og på næste torsdag gælder det så opgøret i Tyskland mod Hannover 96 - tre dage efter opgøret på CASA Arena Horsens.

FC København er dog outstanding i den hjemlige Superliga og holdet har faktisk gjort det aldeles fremragende på fremmed græs, hvor fem kampe har resulteret i fem sejre. ”De Gule” måtte også indkassere et nederlag til FC København for et par måneder siden, hvor Cesar Santin afgjorde opgøret på straffespark. Inden havde AC Horsens spillet lige op med gæsterne, men sådan har det ofte været mellem de to hold på CASA Arena Horsens.

Denne gang har FCK-spillerne forhåbentlig udekampen i Hannover i baghovedet, når de løber ind på AC Horsens’ hjemmebane og det – kombineret med en solid AC-indsats – kan bane vejen for en gul hjemmesejr. AC Horsens har haft godt af pausen i weekenden og spillere som Martin Retov, Martin Spelmann, Janus Drachmann, Alioune Kébé og Nabil Aslam melder sig 100 procent klar til en plads i startopstillingen, så optimismen bobler på Langmarksvej.

Knap 7.000 tilskuere havde fundet vej til CASA Arena Horsens for et par måneder siden, da FC København var på besøg sidste gang og AC Horsens forventer en godt besøgt hjemmebane igen. Derfor er der al mulig grund til at være på forkant med køb af billetter i Bilka, Stadium og Løvbjerg eller på AC Horsens’ hjemmeside.

Foto: badenfoto.dk