Sæsonkortholdere kan prioritere: VB, AGF eller BIF?


16. november 2020

AC Horsens fik tanket selvtillid med 4-2 sejren over VSK Aarhus i Sydbank Pokalen, og forude venter et spændende program, inden spillerne går på juleferie efter den sidste kamp den 20. december.

Der resterer tre attraktive hjemmekampe mod Vejle Boldklub den 29. november, mod AGF den 13. december og mod Brøndby IF den 20. december.

Som det ser ud nu, så må klubberne i 3F Superligaen kun lukke 500 personer ind på stadion, og det er selvfølgelig også gældende til de tre hjemmekampe, hvis tingene ikke ændrer sig.

Det betyder blandt andet, at der ikke vil være adgang til alle tre kampe for alle sæsonkortholdere, og derfor får de nu mulighed for at prioritere mellem de tre kampe. Det er dog ikke ensbetydende med, at alle får deres førsteprioritet opfyldt.

Sæsonkortholdere har fået tilsendt en mail, hvor det er muligt at tilgå et link med prioritering af de 3 sidste hjemmekampe. Det vil være muligt at tilmelde sig kampene til og med søndag d. 22 november. Spørgsmål henvendes til edr@achorsens.dk.

Alle sæsonkortholdere får direkte besked om deltagelse til de 3 sidste hjemmekampe.

AC Horsens har mødt stor opbakning og forståelse fra klubbens sæsonkortholdere, og derfor har ”de gule” valgt at indføre fri drikkevarer til tilskuere på Nordtribunen resten af året, og det gælder altså også for hjemmekampene mod Vejle, AGF og Brøndby.

Rent praktisk fungerer det på den måde, at man kan hente øl, sodavand og vand i boderne under Nordtribunen.