Samarbejdsklubbernes ungdomsspillere inviteres til AC-OB


9. november 2011

AC Horsens har et fantastisk samarbejde med samarbejdsklubberne og nu inviterer ”De Gule” samarbejdsklubbernes ungdomsspillere til superligakampen mellem AC Horsens og OB lørdag den 19. november på CASA Arena Horsens.

Det spændende opgør er en god lejlighed til at hylde Søren Jochumsen, der spiller afskedskamp på CASA Arena Horsens mod OB og det er samtidig AC Horsens’ sidste hjemmekamp i fire måneder.

AC Horsens sparker dagen i gang med masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle under Syd-tribunen fra klokken 16.00-17.00. Under Syd-tribunen finder du blandt andet et stort legeland og du kan være med på holdet, når der bliver spillet showkamp. Vi uddeler også gratis flag og priserne på øl og vand vil være halveret fra klokken 16.00-16.30.

Hvis du er ungdomsspiller i en af AC Horsens’ samarbejdsklubber og har lyst til at komme gratis til superligakampen mellem AC Horsens og OB, så skal du hurtigst muligt kontakte din træner, for samarbejdsklubberne skal afgive samlet bestilling senest mandag den 14. november.

Klik her for at downloade kampplakaten og hjælp med at hænge den op på steder, hvor det er tilladt.

Foto: badenfoto.dk