Se lokalbraget mod Vejle i Megascope


18. november 2020

AC Horsens spiller lokalbrag mod ærkerivalerne fra Vejle Boldklub søndag den 29. november klokken 14.00 på CASA Arena Horsens.

Som det ser ud nu, så må klubberne i 3F Superligaen kun lukke 500 personer ind på stadion, og det er selvfølgelig også gældende for AC Horsens, hvis tingene ikke ændrer sig.

Sæsonkortholderne har fået mulighed for at prioritere blandt årets sidste tre hjemmekampe mod Vejle Boldklub, AGF og Brøndby IF, og der har været stor interesse for at overvære kampen mod Vejle Boldklub.

AC Horsens har derfor indgået et samarbejde med Megascope, der vil vise lokalbraget på det store lærred søndag den 29. november – der er fri adgang for sæsonkortholdere og adgang til salen fra klokken 13.30.

- Vi har mødt stor opbakning og forståelse fra vores sæsonkortholdere i en svær tid, og vi vil gerne give noget tilbage. Derfor har vi sammen med vores gode partner Megascope valgt at åbne dørene for sæsonkortholderne, så vi kan give dem en god oplevelse i byens biograf. Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange har lyst til at benytte sig af tilbuddet og vil være med til at skabe en fed stemning i Megascope, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Sæsonkortholdere har fri adgang til arrangementet i Megascope og skal sende en mail til edr@achorsens.dk, hvis de ønsker at deltage. Der er et begrænset antal pladser i salen, og først til mølle-princippet gælder.

Hvis man er med i lodtrækningen om en billet til kampen mod Vejle Boldklub på CASA Arena Horsens og vinder, så får man naturligvis ikke adgang til Megascope.

Arrangementet er åbent for alle og koster 99 kroner (inklusiv en Heineken eller en halv liter sodavand) for ikke-sæsonkortholdere.

Klik her for at lære mere på Megascopes hjemmeside.