Séamus Peare Bartholdy bliver en del af cheftrænerduo på U13


8. januar 2019

Steffen Pedersen har afløst Dennis Pold som cheftræner for AC Horsens’ U15-hold, og ”de gule” har hentet en gammel kending ind som afløser for Pedersen på U13-mandskabet.

Det bliver Séamus Peare Bartholdy, der fra den kommende sæson udgør cheftrænerduoen for U13 sammen med Simon Aaes.

Séamus Peare Bartholdy har en fortid som U19- og seniorspiller i AC Horsens, og talentchef Claus Troelsen glæder sig over, at Bartholdy bliver en del af klubben igen.

- Séamus er gået trænervejen og har taget B-trænerlicensen, og han er meget ambitiøs og stålfast på, at han skal udvikle sig som træner. Det betyder, at vi får en motiveret træner ind, der er villig til at lære og sætte sin viden på spil, og det er meget vigtigt i vores miljø. Som spiller var han også en type, der turde at byde ind. Han bliver en del af trænerduoen for vores U13-årgang, og det er et spændende trin, som vi prioriterer højt med mange ressourcer. Han skal udvikle sig sammen med drengene og Aaes, så han kan tage det næste skridt internt, og det har han alle forudsætninger for at gøre. Vores værdier stråler ud af ham, og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver et rigtig godt match, fortæller Claus Troelsen.

Allerede som 22-årig måtte Séamus Peare Bartholdy stille støvlerne på hylden på grund af slidgigt i det ene knæ, men et år senere valgte han at gå trænervejen som assistent for U17 i FC Skanderborg. Siden blev han cheftræner for samme hold, inden han rykkede til Skovbakken som assistent for det kvindelige U18 DM-hold og blev også cheftræner for samme hold et halvt år efter. Derefter blev han cheftræner for det daværende 1. divisionshold.

Nu glæder han sig til at prøve kræfter med elitefodbolden i AC Horsens.

- Det bliver fedt at være en del af AC Horsens igen. Jeg var rigtig glad for at spille i klubben, og jeg er sikker på, at jeg også bliver glad for at være træner. Jeg har snakket med Keld Erik Sørensen og Claus Troelsen, og de har fortalt mig, at klubben er den samme som dengang. Værdierne passer godt med mine, og jeg glæder mig til at møde spillere og trænere, fortæller Séamus Peare Bartholdy og fortsætter:

- Jeg forventer, at alle folk i og omkring holdet og klubben er ambitiøse for at lave en så god talentudvikling som muligt i et ambitiøst setup, lyder det fra Séamus Peare Bartholdy.