Sidste test sluttede med nederlag til OB


8. februar 2020

AC Horsens spillede opstartens sidste træningskamp lørdag eftermiddag, og det var gæsterne fra OB, der kunne juble over en 3-0 sejr.

Sejren og dens størrelse er det svært at indvende noget mod, selvom AC Horsens fik en udmærket start på med afslutninger fra både Lumb og Prip.

Der var blot spillet knap 12 minutter, før OB blev tilkendt et halvtyndt straffespark, og Issam Jebali var ganske sikker fra pletten. Minutter efter forsøgte Thorsen at overliste Oliver Christensen, der var kommet på mellemhånd, men OB-keeperen kom godt tilbage.

To minutter efter målet var Issam Jebali på spil igen, da han sendte bolden i netmaskerne med et fladt skud, og 2-0 føringen holdt frem til pausen.

Hjemmeholdet fik bedre styr på spillet i 2. halvleg, og Louka Prip testede keeperen med et godt skud på frispark i det 53. minut. Efter godt en times spil lukkede Sander Svendsen kampen med 3-0 målet, da han scorede på en ripost.

15-årige Jeppe Kjær kom på banen med en halv time tilbage af kampen og var med til at skabe et par gode afslutningsmuligheder, men det blev ikke til gule mål i dag.

AC Horsens har en uges tid på træningsbanen inden forårspremieren mod FC Nordsjælland søndag den 16. februar klokken 14.00.

AC Horsens: Delac, Frantsen (Drost, 80.), Kiilerich, Ludwig (Brock-Madsen, 46.), Lumby, Prip (Kjær, 63.), Jacobsen, Okosun, Thorsen (Gemmer, 80.), Hansson (Therkildsen, 65.), Masovic.