Sikker sejr til U14-holdet over lokalrivalerne


13. september 2018

AC Horsens’ U14-mandskab leverede en fin præstation og sendte lokalrivalerne fra Vejle Boldklub retur med et 3-0 nederlag i bagagen.

Gæsterne fra VB startede i et højt pres og var mest på bolden, hvorfor begyndelsen var en rodet affære med mange nærkampe og dueller. De gule drenge justerede hurtigt og var dygtige i erobringspillet, og allerede efter 6 minutter bringer Anders Bølling Asmussen hjemmeholdet foran 1-0 på flot forarbejde fra Emil Rosenberg. 1 halvleg blev spillet i højt tempo fra begge hold med Horsens-mandskabet som det mest chanceskabende hold.

I 2. halvleg var hjemmeholdet klart bedst, og med en solid defensiv holder de Vejle nede på en enkelt chance. AC Horsens bragte sig yderligere foran, da Mads Kümmel fra venstresiden flot sender bolden over Vejles keeper efter fine kombinationer fra hjemmeholdet. ”De gule” skabte fortsat mange chancer, og 15 minutter før tid lukkede og slukkede Mohammed Kazemi med en flot afslutning helt op i lang hjørne fra 25 meters afstand.

Cheftræner Anders Wittorff var glad for sejren:

- Det er altid sjovt at spille mod Vejle, og når man så får 3 point, føles det bare ekstra godt. Vejle overraskede os lidt ved at gå højt på os fra start, og jeg syntes faktisk også, de spillede en god 1. halvleg, men vi holder dem nede på 1-2 chancer hele kampen igennem. Det syntes jeg vidner om en stærk defensiv organisation, der forsvarer sammenhængende og er dygtige til at afkode signaler for, hvornår vi skal have fat i kuglen. Det skal vi selvfølgelig blive endnu dygtigere til, men jeg er glad for at se, hvor meget det betyder for drengene. Vi vil gerne have været dygtigere på bolden i denne kamp, hvor vi især i 1. halvleg har perioder, hvor vi ikke lykkes helt med det, vi gerne vil. Man kan ikke altid få det hele, men 3 point, 3 mål og spille til nul kan vi godt leve med, slutter Anders Wittorff.

Der var flere gode præstationer fra hjemmeholdet, men især Emil Rosenberg og Mohammed Kazemi ejede den centrale midtbane.

Næste opgave for AC Horsens’ U14-drenge er lørdag, hvor de skal et smut til Fyn og forsøge at tage 3 point med hjem fra OKS.

AC Horsens – Vejle Boldklub 3-0
6. min 1-0 Anders Asmussen (Emil)
38. min 2-0 Mads Kümmel (Emil)
57. min 3-0 Mohammed Kazemi (Victor)