Skaw Cup 2019: AC Horsens vandt to ud af tre pokaler


26. juli 2019

AC Horsens har i løbet af den seneste uge deltaget med tre hold i Skaw Cup 2019, og ”de gule” var tæt på at gøre rent bord i det nordjyske.

De tre hold nåede alle finalen, og det endte med en triumf for U16 og U19, mens U17 måtte indkassere et knebent nederlag.

U16 mødte Ranheim klokken 11.00 i går, og kampen blev først afgjort efter straffesparkskonkurrence. Heldigvis viste U16-drengene den største kvalitet og nerver af stål, og det var en flok glade drenge, der kunne juble efter kampen.

Aalesund var modstanderen for U17-mandskabet senere i går eftermiddag, og det blev også en jævnbyrdig affære. Det norske mandskab bragte sig foran med 2-0, og ”de gule” reducerede med 14 minutter tilbage af kampen, men udligningen udeblev. Dermed kunne nordmændene løfte den store pokal.

U19-holdet var det sidste hold, der skulle i aktion, og finalen mod AaB blev fløjtet i gang klokken 14.45. Det nordjyske ligahold kunne ikke hamle op med AC Horsens, der hentede en finalesejr på 1-0, og dermed skulle den store pokal med hjem til Langmarksvej.

Alt i alt kan de gule talenter se tilbage på en velorganiseret turnering med stort sportsligt og socialt udbytte.

Nu fortsætter det hårde arbejde frem mod turneringsstarten.