Skidt AC-præstation i 2-4 nederlag


9. november 2011

Dato: 5. november, 2011

Kamp: AC Horsens – Hvidovre IF

Turnering: U19 Divisionen, runde 12 Kamp Nr. 356575

Spillested: CASA Arena Horsens (kunstbanen) kl. 14.30

Resultat: 2-4

Pause: 0-3

Målstatistik:  

0-1 21min Lucas Mortensen

0-2 32min Morten Løber (Str.)

0-3 37min Christian Jakobsen

1-3 62min Jeppe Svenningsen

1-4 67min Ismaila Danpha

2-4 90+2 Kristoffer Gjettermann

Advarsel, AC Horsens:

45min Patrick Grønbech

Advarsel, Hvidovre IF:

75min Lucas Mortensen

Ind/Udskift, AC Horsens: 

46min Shaun Memory/Martin Thomsen

46min Andreas Møller/Patrick Nielsen

70min Aleksandar Kreutz/Patrick Grønbech

Ind/Udskift, Hvidovre IF:

64min Ismaila Danpha/Sinan Salievski

76min Shpend Jakupi/Lucas Mortensen

80min Karl Bindslev/Niklas Ellis Hansen

AC Horsens:   

01. Aleksandar Stankovic

03. Jakob Rasmussen

04. Mads Damgaard

05. Martin Thomsen

06. Kristoffer Gjettermann

08. Jesper Fries

09. Oguzhan Özelik

10. Patrick Nielsen

11. Patrick Grønbech

12. Ergjan Zejnullahu

13. Shaun Memory

14. Jeppe Svenningsen

18. Andreas Møller

20. Aleksandar Kreutz

Hvidovre IF:

01. Aleksandar Novo

02. Kasper Jensen

05. Lasse Olrik

07. Lucas Mortensen

08. Christopher Østberg

10. Christian Jakobsen

11. Ismaila Danpha

12. Morten Løber

13. Nicholas Winther

14. Shpend Jakupi

17. Sinan Salievski

21. Niklas Ellis Hansen

22. Sebastian Linnesø

23. Karl Bindslev

Kampens AC-spiller: Jeppe Svenningsen

 

AC Horsens – Hvidovre IF

Weekendens U19 kamp mellem AC Horsens og Hvidovre går ikke over i historien som den kamp, hvor AC-talenterne viste sig bedst frem. Et hold blottet for selvtillid og tro på tingene var mere hvad holdet lignede denne lørdag eftermiddag.

Hvidovre IF derimod havde virkelig fundet spillelysten frem og dominerede fra kampens start med power i duellerne og til tider godt fodboldspil frem ad banen. AC-spillerne virkede slet ikke klar og modløsheden strålede ud af spillerne, som målene haglede ind i de første 35 minutter.

Det blev 1-0 efter 20 minutters spil. Et frispark til Hvidovre midt på AC’s banehalvdel blev sat i gang kort og uden nogen form for pres på modstander kombinerede Hvidovre sig stille og roligt frem til en friløber. Hvidovre-spilleren lobbede bolden flot over en sagesløs Aleksandar Stankovic i AC målet.

2-0 blev det efter 32 minutter. Mads Damgaard har kontrol på en dyb bold og løber side om side med sin modstander. Presser ham stille og roligt væk fra målet og der er ikke fare på færde, men da Hvidovre-spilleren når feltet ude i siden føler Mads Damgaard sig nødsaget til at lave et klokkeklart og meget ugennemtænkt straffespark. En ufarlig situation som Hvidovre fik mere end det maksimale ud af.

Bare et par minutter senere blev det 3-0 til Hvidovre og endnu engang kokser den defensive organisation. Aleksandar Stankovic i AC-buret må have følt sig svigtet på det groveste af en defensiv, som i den grad skal hanke op i sig selv fremadrettet.

Pausestillingen 3-0 til Hvidovre betød en konsekvent handling fra cheftræner Claus Troelsen. Der blev lavet et systemskifte i pausen, hvor holdet gik fra en 4-4-2 opstilling og over i en 4-3-3 opstilling. To spillere blev ofret og Shawn Memory samt Andreas Møller kom ind. Pausen blev brugt konstruktivt og spillerne kom bedst ud til anden halvleg.

Målet for anden halvleg var dels at stoppe Hvidovres målstrøm, men i ligeså høj grad ikke at tabe halvlegen.  Allerede efter få sekunder af anden halvleg burde der være reduceret. Indskiftede Shawn Memory blev spillet helt fri foran mål, men desværre for holdet og ikke mindst Shawn selv blev det til en af de helt store afbrændere.

Holdet viste nu tænder og der blev gået til den i duellerne. Chancer blev skabt på samlebånd og efter en times spil kom reduceringen. Jeppe Svenningsen havde bevæget sig med frem fra sin position som midtstopper og efter en flot tværaflevering fra Jesper Fries kunne ”Svenne” score sit andet sæsonmål. Nu begyndte holdet igen at tro på mirakler, men ligesom at holdet begyndte at tro på tingene kom der igen en alvorlig fejl fra de bageste rækker og Hvidovre IF udnyttede den mulighed med det samme til at lukke kampen.

I overtiden lykkedes det Kristoffer Gjettermann at reducere til slutstillingen 4-2 til Hvidovre IF, der dermed kunne drage hjem til Kbh. med tre stensikre point.

AC Horsens-talenterne skal finde formen frem, når de allerede på lørdag drager til Odense, hvor FC Fyn venter. En svær opgave hvor manglende fokus igen vil blive straffet hårdt af et rigtig godt FC Fyn-mandskab.

Foto: badenfoto.dk